İstanbul'da Sokak Ortasında Köpeğe Tecavüz

İstanbul 'da mide bulandıran skandal bir olay meydana geldi. Sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayılan fotoğrafta bir kişinin köpeğe tecavüz ettiği görülüyor.

İstanbul'da Sokak Ortasında Köpeğe Tecavüz

Skandal haberin bu seferki adresi İstanbul oldu. Edinilen son dakika bilgilerine göre sokak ortasında köpeğe tecavüz edildi. O anların görüntüsü çevrede bulunan bir kişi tarfından cep telefonu kamerasına alındı. Sosyal medyada paylaşılan o görüntüler büyük tepki çekti ve kısa süre içinde çok sayıda paylaşım aldı.

Son dönemlerde hayvanlara şiddet, sokaklara atma, aç susuz bırakma haberleri artıyor. Ancak öyle bir gelişme daha var ki o olayların da önü alınamıyor. Mide bulandıran haberler gün geçtikçe artarken hayvanlara cinsel istismarda bulunanlar da artıyor. Son dönemlerde sık sık yaşanan olayın bu seferki adresi İstanbul oldu. Edinilen son dakika bilgilerine göre sosyal medya üzerine bir video yüklendi. Bir kullanıcı tarafından yüklenen ve İstanbul 'da çekildiği belirtilen görüntülerde bir kişi, sokakta bulduğu köpeği bir istinaf duvarının arkasına götürüyor ve ona burada tecavüz ediyor.

O anda apartmanda bulunan bir kişi de açtığı cep telefonu kamerasından o anları amatör olarak kaydetmeye başladı. İstinaf duvarı ile apartman arasında bulunan boşlukta köpeğe tecavz ederken görüntülenen kişi, daha sonra olay yerinden gidiyor.

Sosyal medyada bugün paylaşılan görüntülerin dün çekildiği belirtildi. sosyal medya üzerinde büyük ses getiren ve çokça tepki ile paylaşım alan görüntüler mide bulandırdı.

Daha önce de 82 yaşındaki bir kişi köpeğe tecavüz ederken yakalanmış ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.

Öte yandan geçtiğimiz gün de bir kişi, tenhaya götürdüğü eşeğe tecavüz etmeye kalkışırken yakalanmıştı.

Kamubutleni.com | Ankara