İğrenç Olay! İş Arkadaşına Tecavüz Edip, Görüntülerini Yaydı

İğrenç Olay! İş Arkadaşına Tecavüz Edip, Görüntülerini Yaydı

İstanbul'da Haziran ayında yaşandığı ortaya çıkan olayda Yeşim Ö. bir mekanda alkol aldıktan sonra kendinde olmadığı için iş arkadaşı Arif T.'den yardım istedi.

Mekana gelen Arif T., alkolün etkisindeki genç kızı evine bırakmak yerine kendi evine götürrerek burada tecavüz etti. Daha sonra genç kızın fotoğraflarını çeken şahıs 30 yıl 5 aya kadar hapisle yargılanacak. Sabah gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre, Yeşim C., Haziran ayında bir mekanda alkol aldıktan sonra iş arkadaşı olan Arif T.'den kendisini eve bırakması için yardım istedi. Mekana gelen şahıs, genç kızın aşırı alkollü olduğunu görünce arabayla  kendi evine götürüp burada tecavüz etti. Genç kızın fotoğraflarını da çeken şahsın fotoğrafları yaydığı ortaya çıktı.  Genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan şahıs, genç kızın rızasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini fotoğrafları da kendi rızasıyla çektiğini söyledi.

Arif T. özel hayata ilişkin görüntü ifşa etmek, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, nitelikli cinsel saldırı suçlarından 30 yıl 5 ay hapisle yargılanacak. Genç kızın fotoğraflarını Arif T.'den isteyen Yunus Ö. ise 8 yıl hapis istemiyle  yargılanacak.  Dava önümüzdeki günlerde Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.