Görüntülerde Ortaya Çıktı: 82 Yaşındaki Kişiden 10 ve 16 Yaşındaki Kızlara Taciz

Mide bulandıran olay Nevşehir'de yaşandı. 81 yaşındaki konfeksiyoncudan 10 ve 16 yaşlarındaki küçük kızlara iğrenç saldırı.

Görüntülerde Ortaya Çıktı: 82 Yaşındaki Kişiden 10 ve 16 Yaşındaki Kızlara Taciz

Nevşehir'de mide bulandıran taciz olayı yaşandı.

Edinilen bilgilere göre konfeksiyon dükkanı işlettiği öğrenilen 82 yaşındaki Erol G. isimli kişi, iş yerinde 16 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

10 YAŞINDAKİ KIZA SARILIP..

Olay sonrası inceleme başlatan polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde, Erol G.’nin, bundan 2 ay önce dükkanın önünden geçmekte olan 10 yaşlarındaki başka bir kız çocuğuna da tacizde bulunduğu ortaya çıktı. 82 yaşındaki kişinin küçük kıza sarılıp, öpmeye çalıştığı güvenlik kamera görüntülerinde ortaya çıktı. Şüpheli, emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

16 YAŞINDAKİ KIZA İŞYERİNDE TACİZ

Nevşehir 'de Belediye Caddesi ’nde konfeksiyon dükkanı bulunan ve 82 yaşında olduğu öğrenilen Erol G., bundan 4 gün önce iş yerine gelen 16 yaşındaki kıza, cinsel istismarda bulundu ve onu taciz etti.

Yaşadığı saldırı sonrası kız hemen polise gitti ve bu kişi hakkında şikayetçi oldu. Kızın polise giderek şikayetçi olması sonrası harekete geçen polis ekipleri, tacizciyi  gözaltına aldı. Polis, gözaltı sonrası  iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini de inceleme altına aldı.

Güvenlik kameralarında yapılan detaylı inceleme sonucunda Erol G.’nin, yaklaşık 2 ay önce başka bir kız çocuğuna da iş yerinin önünde tacizde bulunduğu ortaya çıktı.

Güvenlik kameralarının önünde yaşanan iğrenç olayda Erol G.’nin, iş yerinin önünde sandalyede oturduğu esnada, dükkanın önünden geçmekte olan küçük kızı yanına çağırıp onunla konuşmaya, sarılmaya ve öpmeye çalıştığı görüldü. Kızın, bir süre sonra Erol G.’nin elinden kurtulup, kaçarak uzaklaştığı da görüntüye yansıdı.

Erol G.’nin, şikayetçi kıza yönelik eylemine ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü yok.

Erol G., emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edilip, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Polis, güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili ise küçük kızı bulmak için çalışma başlattı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA