Gelin-Kaynana Tartışması Kanlı Bitti! Tam 8 Kez...

İzmir Ödemiş'te gelin ve kaynana arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada kayınvalidesini bıçakla saldıran gelin...

Gelin-Kaynana Tartışması Kanlı Bitti! Tam 8 Kez...

İZMİR'DE DEHŞET Gelin-Kayınvalide Tartışması Ölümle Sonuçlandı

İzmir Ödemiş'te gelin ve kayınvalide arasında çıkan tartışma kanlı sona erdi. Olayda 67 yaşındaki Feruzan Aracı'nın hayatını kaybettiği öğrenilirken, 43 yaşındaki gelin Keriman Aracı Jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Bölgeden gelen son bilgileri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, gelin, tartıştığı kayınvalidesini bıçakla öldürdü.  Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Kaymakçı Mahallesi'nde aynı evde yaşayan 43 yaşındaki gelin Keriman Aracı ile kayınvalidesi 67 yaşındaki Feruzan Aracı arasıda henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, gelin Keriman Aracı eline aldığı bıçakla yaşlı kayınvalidesini 8 bıçak darbesiyle yaraladı. 

Komşuların olayı ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Keriman Aracı'nın jandarma merkezindeki ifade işlemleri devam ederken, yaşlı kadının olay yerinde hayatını kaybettiği, Ödemiş Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Feruzan Aracı'nın cansız bedeninin otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İzmir'de yaşanan son dakika gelişmeleri, izmir yerel haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - İZMİR