Gaziantep'te Feci Olay: Cezaevinden Çıkan Kişi, Eşini Öldüresiye Dövüp...

Gaziantep'te feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre cezaevinden çıkan bir kişi, uzaklaştırma kararı olan eşini öldüresiye dövdü.

Gaziantep'te Feci Olay: Cezaevinden Çıkan Kişi, Eşini Öldüresiye Dövüp...

Gaziantep 'te korkunç bir olay meydana geldi.

Son günlerde acı bir şekilde kadına şiddet haberleri gelmeye devam ediyor. son olarak Gaziantep 'te fewci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilrere göre Gaziantep 'in Şahinbey İlçesi 'nde Vatan Mahallesi 'nde cezaevinden çıkan, uzaklaştırma kararı olan kişi, eşini öldüresiye dövdü. 

Vatan mahallesindeki evde meydana gelen olayda, uyuşturucu, tehdit, adam yaralama ve uyuşturucu suçlarından mahkum olan , cezasını çektikten sonra cezaevinden yeni çıkan Murat İ. isimli kişi, uzaklaştırma kararı verilmesine rağmen eşi Fatma Betül İ'nin evine çocuklarını görme bahanesiyle zorla girdi.

Eve giren Murat İ. eşini dövmeye başaladı. Karısını öldüresiye döven saldırgan daha sonra onu pencereden aşağıya atmaya çalıştı. 

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Cani, daha sonra karısının cep telefonunu aldı ve evden kaçtı. Kaçtığı sırada ise eşine  ‘Bekle bu sefer gelip seni öldüreceğim’ dedi.

YÜZÜ VE VÜCUDU TANINMAZ HALE GELDİ

Yaşanan feci olay sornası kadının yüzü ve vücudu yara içinde kaldı tanınmaz hale geldi.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alındı. 

Tedavisi tamamlanan kadın devlet korumasına alınırken baba, yaşanan olaya tepki gösterdi. 

Damadının kızını öldürmeye çalıştığını söyleyen Ethem Yılmaz, “Bu adam uyuşturucu bağımlısı. Sürekli gelip evde huzursuzluk çıkarıyor. Daha önce de kızıma şiddet uygulayıp, aşağı atmıştı. Yine aynı şeyi yapmaya çalıştı. Kızım şu an biraz daha iyi ve devlet korumasında. Ona bunları yapan kocası da tekrar gözaltına alındı. Ben bu işin peşini bırakmayacağım. O adamı bırakmasınlar, cezasını çeksin.” dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA