Fuhuş Yapan Kadının İbretlik Açıklaması

Adıyaman'da defalarca yakalanan ve hala fuhşa devam eden kadın, gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu ve genç kızlarla anne ve babalarına önemli tavsiyelerde bulundu.

Fuhuş Yapan Kadının İbretlik Açıklaması

Bundan 45 yıl önce tecavüze uğrayan, daha sonra fuhuş batağına saplanan bir kadın, başından geçen olayları açıkladı.

61 yaşındaki F.A. isimli kadın, tecavüz sonrasu bu batağa saplandığını, çok uğraşmasına rağmen bu bataktan çıkamaddığını söyledi.

ÇOK KÜÇÜK YAŞTA..

Küçük yaşta girdiği arkadaş ortamı nedeniyle hayatının karardığını söyleyen kadın , "Çok küçüktüm ve bir arkadaş ortamına katıldım. Ne olduysa ondan sonra oldu ve ondan sonra hayatım karardı. Ne oluyorsa arkadaşlık ortamında oluyor. Sevgilimdir, beni sevendir, benimle evlenecek, gibi vaatlere kanarak hayatını karartan çok insan var. Bu pisliğe bir defa düşen bir daha kolay kolay kurtulamıyor" ifadelerini kullandı.

İLGİ GÖRMEYİNCE..

İlk zamanlar zevkli ve renkli gelen batağın bir yerden sonra ne kadar kirli olduğunu anladığını söyleyen kadın, bu yıldan dönüşün olmadığını söyledi. Gençlere ve ailelerine önemli uyarıda bulunan kadın, genç kızların annelerine çağrıda bulundu ve "Aileler çocuklarına dikkat etsin. Artık her şey eskisi gibi değil. Çocuğunuz okula gidiyorsa sürekli denetleyin, çocuğunuzla zaman geçirin ve onunla ilgilenin. İlgi görmeyen ve aileden uzak olan çocuklar bu defa ilgiyi dışarıda arıyor. İstemese de kendilerine kurulan tuzaklara düşüyorlar" ifadelerini kullandı.

YÜZÜM YOK..

Aile bağlarını özlediğini, insan iine çıkmaya yüzünün olmadığını söyleyerek açıklamasını sürdüren kadın, "Ben de düştüm başka kimsenin düşmesini istemem. Şuan bir ailemin olmasını, çocuk sahibi olmak, ev sahibi olmak, eş sahibi olmak isterdim ama ne yazık ki bunların hiç biri yok ve olmazda artık. Bu iş pislikten başka bir şey değil. Ya fuhşa sürüklüyorlar ya da uyuşturucu gibi iğrenç şeylere. Bayram yok, misafirlik yok, eş yok, dost yok. İnsan içine çıkmaya adeta yüzüm yok. Evden dışarıya çıkmaya utanıyorum. Kimsenin böyle bir hayat yaşamasını kesinlikle istemem" dedi.

BİRÇOK KIZI BU BATAKTAN KURTARDI

Fuhuşa başlayacak olan birçok genç kızı kurtardığını söyleyen kadın "Bu tür duruma düşmek üzere olan çok kişiyi de uyardım ve çok şükür onların hayatını kurtardım. Kendi hayatımı kurtaramadım ama en azından onların hayatını kurtarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gençlerden ricam ailelerinin sözünden çıkmasınlar” dedi.

Kamubulteni.com | Ankara