Feci Olay: Jandarma Uzman Çavuş Eşini ve 8 Yaşındaki Oğlunu Öldürüp İntihar Etti

Jandarma uzman erbaş olarak görev yapmakta olan Hüseyin Bektaş, eşini ve 8 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra intihar etti.

Feci Olay: Jandarma Uzman Çavuş Eşini ve 8 Yaşındaki Oğlunu Öldürüp İntihar Etti

Tunceli ’de lojmanda feci olay yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre jandarma uzman çavuş 35 yaşındaki Hüseyin Bektaş, eşi Sibel ve oğlu 8 yaşındaki Doruk’ u beylik tabancasıyla öldürdü ve ardındna silahı kendine doğrultarak intihar etti.

Bugün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi ’nde bulunan İl Jandarma Komutanlığı’na lojmanlarında meydana gelen feci olayda, Jandarma Uzman Çavuş olduğu öğrenilen Hüseyin Bektaş isimli kişi, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı askeri lojmanlarda bulunan evinde beylik tabancasıyla eşi Sibel ve oğlu Doruk’a ateş edip, öldürdükten sonra aynı silahla yaşamını son verdi.

SİLAH SESLERİ SONRASI EVE GELDİLER

Silah sesleri üzerine çevredekier hızla eve geldi. Eve gelenler, Hüseyin Bektaş ile eşi Sibel ve oğlu Doruk ’un cansız bedenleri ile karşı karşıya geldi ve büyük şok yaşandı. Çift ile oğullarının cansız bedenlerinin Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırılacağı belirtildi.

Kamubulteni.com  | Ankara