Feci Olay: Annesini 11 Yerinden Bıçakladı Evden Çıkarken..

Son dakika haberi: İzmir 'de feci bir olay meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu belirtilen bir kişi annesini 11 yerinden bıçakladı.

Feci Olay: Annesini 11 Yerinden Bıçakladı Evden Çıkarken..

İzmir 'de feci olay meydana geldi. 

İzmir 'in Bornova ilçesi 'nde Ziya Gökalp Caddesi 'nde  bulunan bir apartman dairesindeki evden  tartışma ve çığlık sesleri yükseldi.

Bölgeden gelen bilgilere göre , Ege Üniversitesi Hastanesi 'nde temizlik personeli olarak çalışan ve geçtiğimiz yıl eşinden bışanan 43 yaşındaki Esma S. ile madde bağımlısı olduğu belirtilen oğlu arasında tartışma çıktı. Annesinden para isteyen , ancak olumsuz cevap alan 21 yaşındaki Muhammed D. , annesi ile sözlü başlayan tartışma sonrası ona saldırdı ve eline aldığı bıçakla annesini 11 yerinden bıçakladı.

Tartışma ve çığlık seslerini duyan komşular , durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye kısa sürede gelen polis ekipleri, 43 yaşındaki kadını yerde hareketsiz şekilde buldu. Kadının kanlar içinde bulunması sonrası bölgeye hemen sağlık ekipleri istendi. 

Kısa süre içinde bölgeye gelen sağlık ekipleri , yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptı ve ağır halde yaralı olan kadını hastaneye kaldırdı. 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Esma S. hemen ameliyata alındı. 

Hastaneye gelen kadının yakınlarından N.I. isimli kişi, kadının oğlunun geçtiğimiz haftalarda mobilya alacağım diyerek ondan 10 bin TL aldığını ve gencin madde bağımlısı olduğunu belirtti. 

EVDEN ÇIKARKEN TELEFONU ÇALMIŞ

Öte yandan Muhammed D 'nin annesini bıçakladıktan sonra onun telefonunu çalıp dışarı çıktığı bildirildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA