Feci Olay: 74 Yaşındaki Kadın ile Zihinsel Engelli Kızı Ölü Halde Bulundu

Kayseri'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 74 yaşındaki kadın ile zihinsel engelli kızı , sobadan çıkan gaz nedeniyle zehirlendi ve hayatını kaybetti.

Feci Olay: 74 Yaşındaki Kadın ile Zihinsel Engelli Kızı Ölü Halde Bulundu

Son dakika: Kayseri 'ye bağlı Tomarza ilçesinde feci bir olay meydana geldi. Edinilen son bilgilere göre sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenen anne ve zihinsel engelli kızı yaşamını yitirdi.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre, ilçeye bağlı Kesir Mahallesi 'nde ikamet etmekte olan 74 yaşındaki Servet A. ile 45 yaşında olduğu öğrenilen zihinsel engelli kızı Fatma A'dan üç gün boyunca haber alamayan yakınları, telaşlandı ve durumu jandarma ekiplerine bildirdi. 

Sağlık ekiplerine de haber verilerek bölgeye gelindi. Olay yerine gelen ekipler, anne ve kızın beraber yaşadığı evin kapısını çilingir yardımıyla açarak içeriye girdi.

Ekipler, anne ve kızının cansız bedeniyle karşılaştı.

SOBADAN SIZAN GAZDAN ZEHİRLENDİLER

Sağlık ekipleri tarafından bölgede yapılan ilk incelemede anne ve kızın hayatını kaybettiği tespit edildi. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edilen anne ve kızının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Tomarza Devlet Hastanesi morguna gönderildi. 

Kamubulteni.com  | Ankara