Eski Damat Dehşeti: Eski eşinin Ailesini Katletti 1'i Hamile 4 kişi Hayatını Kaybetti

Sivas'tan bir son dakika haberi geldi. Kurban Bayramı öncesi meydana gelen feci olayda eski damat, eski eşinin ailesini katletti.

Eski Damat Dehşeti: Eski eşinin Ailesini Katletti 1'i Hamile 4 kişi Hayatını Kaybetti

Sivas'ta feci olay... 4 ölü. 

Sivas'tan gelen son dakika bilgisine göre feci olay Yüceyurt adlı mahallede meydana geldi. 

Burada cadde üzerinde meydana gelen olayda bir sitenin birinci katında yaşamakta olan D. D simli kişi, eski eşinin annesi, babası ve kardeşlerine kurşun yağdırdı. 

Silahlı saldırı sonucu D.D, eski eşinin annesi Döndü Kandur, babası Turgut Kandur, kardeşi Serkan Kandur ve kardeşinin eşi Beyza Kandur çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Çevrede büyük korku ve paniğe neden olan feci olay sonrası hemen bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı. 

Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede  Serkan, Turgut ve Beyza Kandur'un olaay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti

Saldırı sonucu ağır yaralanan ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Döndü Kandur ise burada doktorların tüm müdahalesine ve çabasına rağmen kurtarılamadı ve hastanede hayatını kaybetti.

Olayın haber verilmesi sonrası saldırının gerçekleştiği yere gelen ailenin yakınları ve akrabaları büyük şok ve sinir krizleri geçirdi. 

BEYZA KANDUR HAMİLEYDİ

Feci olayla ilgi çok acı bir detay yürekleri daha da dağladı. Edinilen bilgilere göre olayda hayatını kaybeden Beyza Kandur'un hamile olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.