Erzurum'da Feci Olay: Eski Uzman Çavuş, Baldızı ve Bacanağına Pusu Kurup Saldırdı

Son dakika haberi: Erzurum Palandöken 'de feci bir olay meydana geldi. Eski Uzman Çavuş, baldızı ve bacanağına pusu kurup onlara saldırdı.

Erzurum'da Feci Olay: Eski Uzman Çavuş, Baldızı ve Bacanağına Pusu Kurup Saldırdı

Erzurum 'dan feci haber: Eski Uzman Çavuş, pusu kurup baldızı ve bacanağını vurdu.

Palandöken 'de meydana gelen olayda, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde, eski Uzman Çavuş Mükremin T., eşiyle ilişkisi olduğundan şüphe ettiği bacanağının evinin önüne gledi ve pusuya yattı.

SALDIRDI

Evin önünde pusuya yatan bu kişi, Fatih Özmen' in evinden çıkıp, eşiyle birlikte otomobiline bindiğini gördüğü sırada hemen aracın önüne geldi ve aracı çalıştıran bacanağına kurşun yağdırdı.

KAÇMAYA ÇALIŞAN BALDIZINI DA VURDU

Saldırı sırasında korkan Fatih Özmen 'in eşi araçtan inip kaçmaya çalıştı. Ancak Mükremin T. baldızını da hedef aldı ve ona ateş etmeye başladı. 

İki kişi kanlar içinde yerde kalırken Mükremin T. kaçarak olay yerinden ayrıldı. 

Silah sesleri sonrası dışarı çıkan mahalleli ise durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede Fatih Özmen 'in hayatını kaybettiğini , eşinin ise yaralı olduğunu tespit etti

Olayı gören Fatih Özmen 'in kardeşi, otomobilin yanına giderken ağabeyini ve yengesini kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdi ve gözyaşlarını tutamadı. 

Feryatlar ise çevredeki vatandaşları hüzne boğdu.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Hemen hastaneye kaldırılan Hülya Özmen,  Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan ve çevredekilerin ifadelerine başvuran polis ekipleri, saldırganı kısa süre içinde yakaladı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA