Emekli Uzman Çavuş Dehşet Saçtı: 1 ve 10 Yaşındaki Çocuklarının Gözü Önünde..

Osmaniye 'den feci haber geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre eşi ile tartışan emekli uzman çavuş 2 ve 10 yaşındaki çocuklarının gözleri önünde ona kurşun yağdırdı ve intihar etti.

Emekli Uzman Çavuş Dehşet Saçtı: 1 ve 10 Yaşındaki Çocuklarının Gözü Önünde..

Osmaniye 'de feci olay meydana geldi.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre, Osmaniye 'nin Kadirli İlçesi 'nde bulunan Pazar mahallesi sebze hali civarındaki evde korkunç bir olay meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunları olan ve bu yüzdende malulen emekli edilen  42 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Rıza Çınkır, eşi 30 yaşındaki Sultan Çınkır ve 2 ve 10 yaşındaki çocuklarıyla bir arkadaşıyla birlikte hastaneden gece saatlerinde eve geldi.

TARTIŞMA ÇIKTI

Edinilen son dakika bilgilerine göre eve gelen aile , bir süre sonra tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma büyüdü. Sözlü olarak başlayan tartışjmada emekli uzman çavuş Ali Rıza Çınkır tabancasını çekerek iki çocuğunun gözü önünde onların anneleri ve eşi Sultan Çınkır ’a kurşun yağdırdı.

O esnada silah seslerini duyan ve şok yaşayan komşular koşarak eve geldi. Eve gelen komşular hemen iki çocuğu alarak evden çıkardı. 4 aylık hamile olduğu öğrenilen eşi Sultan Çınkır ’ı öldüren Ali Rıza Çınkır aynı silahı kendine dayayıp intihar etti.

Komşuların ihbet etmesi üzerine olay yerine  polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Bölgeye gelen ekipler, dehşetin yaşandığı eve girdi. Eve giren sağlık ekipleri Sultan Çınkır ’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini  tespit etti.

Eşini öldüren ve aynı silahı kendine doğrultup  intihar eden emekli uzman çavuş Ali Rıza Çınkır 'ın ise yaralı olduğu tespit edildi. Ali Rıza Çınkır,  olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından  ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ancak hastaneye kaldırılmak üzere ambulansa alınan Ali Rıza Çankır,  yolda hayatını kaybetti.

Olayın yaşandığı eve yaklaşık 20 gün önce taşınan çiftin çocukları ise yakınları gelene kadar komşularına teslim edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sultan Çınkır’ın cenazesi morga kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA