Emekli Öğretmen Evinde Ölü Bulundu

Antalya'da yalnız yaşayan emekli resim öğretmeni 57 yaşındaki Mehmet Yavuz, arkadaşına 'Ölmek istiyorum' dedikten kısa süre sonra evinde ölü bulundu.

Emekli Öğretmen Evinde Ölü Bulundu

Antalya'da Muratpaşa Haşim İşcan Mahallesinde yaşayan emekli resim öğretmeni Mehmet Yavuz, akşam saatlerinde arkadaşı ile bir süre sohbet etti.  Emekli öğretmen, bu esnada, 25 gündür süren ağrıları için ilaç kullanırken, aynı zamanda alkol de aldı. Evine giden arkadaşını endişelenerek tekrar ziyaret eden Veysel Kaya, Yavuz'un hareketsiz vaziyette olduğunu görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler emekli öğretmenin hayatını kaybettiğini belirledi. Yavuz'un cenazesi, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Mehmet Yavuz ile akşam saatlerinde konuştuğunu söyleyen arkadaşı Veysel Kaya, Yavuz'un sürekli ağrıları olduğunu ilaçla birlikte alkol aldığını belirterek, "Kendisiyle görüştükten bir saat sonra geldim. Uykusu da çok hafifti ama seslenmeme rağmen cevap vermedi. Kapıyı açıp, içeri girdiğimde ise hareketsiz yatıyordu. Ayaklarına dokundum buz gibiydi. Hemen gidip mahalle muhtarına haber verdim" şeklinde konuştu.