Emekli Hakim ve Avukat Kızlarını, Peygamber Torunuyum Diyerek Dolandırdı

Emekli Danıştay Hakimi ile kızları, kendisini peygamber torunuyum diye tanıtan kişi tarafından dolandırıldı.

Emekli Hakim ve Avukat Kızlarını, Peygamber Torunuyum Diyerek Dolandırdı

Emekli hakim ile kızını dolandırıp taciz etti.

Bir kişi, kendisini peygamber torunu olarak tanıttı ve emekli hakim ile kızını dolandırdı. Uğur A isimli kişi, atalardından öğrendiğini söylediği bir macun ile kadınlardaki kist ve doğum problemlerini çözdüğünü söyledi. 

Emekli Danıştay jakimi ile kızı da bunun için Uğur a isimli kişiye gitti. Emekli hakim, Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar'a yaptığı açıklamada, Uğur A'nın kendilerine, Hz. Ali tarafından görevlendirildiğini söylediğini aktardı. 

Kadın, 550 bin lirasını ona kaptırdığını söyledi. Eşinin keramet sandığı halüsinasyonlar gördüğünü ve intihara kalkıştığını söyleyen kadın, Uğur A'nın kendisini cinlerle korkutmaya devam ettiğini, şüphelinin kendisi ve ailesini başındna beri dolandırdığını söyledi. 

Kadının Avukat olan Kızları da Uğur A isimli kişinin kendilerini dolandırdığını ve taciz ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu. 

Şüpheli Uğur A isimli kişi ise verdiği ifadede , büyükannesinden öğrenciği bir macun formülü olduğunu ve bunun satışını yaptığını söyleyerek, “Büyükannemden bir macun formülü öğrenmiştim. Bunun satışını yapıyordum. S.Y. işimi büyütmem için bana 150 bin TL verdi” dedi.

Olay ile ilgili açılan dava Bakırköy'de görülecek. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Uğurcan A isimli kişi hakkında S.Y.’ye karşı sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı suçundan 5 yıla kadar, D.Y.’ye karşı zincirleme olarak sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı suçundan 8 yıl 9 aya kadar, tüm müştekilere karşı dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık suçundan 52 yıl 6 aya kadar hapsini istedi. Uğur A. Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA