Diyarbakır Hani'de Büyük Kavga: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Son dakika haberi Diyarbakır Hani 'den geldi. Bölgeden alınan son bilgilere göre aralarında husumet olan 2 aile arasında çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

Diyarbakır Hani'de Büyük Kavga: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Son dakika: Diyarbakır Hani 'de çatışma.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, bugün sabah 15 Temmuz Parkı yakınlarında meydana gelen feci olayda , aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen Demir ve Üçdağ ailelerinin bireyleri, park yakınlarında karşı karşıya geldi.

Park yakınlarında karşı karşıya gelen iki aile arasında , burada önce sözlü atışmalar ve tartışmalar başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Tekme tokat ve yumruklarla birbirine giren taraflar , daha sonra silah ve bıçaklar kullandı.

3 ÖLÜ

Tarafların yakınlarının da katılmasıyla daha da büyüyen kavgada, ilk belirlemelere göre üç kişi hayatını kaybederken dört kişi de yaralandı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi.

POLİSLER BÖLGEDE

Kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık görevlileri de yaralıları ambulanslarla Hani ve Diyarbakır’daki hastanelere götürdü. Cenazeler otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kamubulteni.com  | Ankara