Çocuğunun Uygunsuz Fotoğraflarını Paylaşıp Öyle Bir Şey Yazdı ki...

Sosyal medya üzerinde paylaştığı fotoğrafları ve bazı kişilerle yaptığı yazışmaları ortaya çıkan kadın büyük tepki çekti.

Çocuğunun Uygunsuz Fotoğraflarını Paylaşıp Öyle Bir Şey Yazdı ki...

Böyle anne mi olur? Çocuğunun müstehcen görüntülerini paylaştı.

Sosyal medya üzerinde bir kadının paylaşımları ve ortaya çıkan mesajları  büyük teepki çekti. Bir kişi, çocuğu ile birlikte fotoğraf paylaştı. Müstehcen fotoğraflar paylaşan bu kadının bir kişi ile yazışmaları da ortaya çıktı. 

ETİKET YAĞMURU GELDİ

Bu görüntünün yayılması sonrası birçok kişi, fotoğrafın gönderinin altına EGM ile İçişleri Bakanlığı 'nı etiketledi ve bu kişinin tutuklanmasını, çocuğun onun elindne alınmasını istedi. 

ÇOK ÖZÜR DİLEYEREK PAYLAŞIYORUM

Bir kullanıcı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.“Çok özür dileyerek" ifadeleri ile açıklama yapan bir sosyal medya kullanıcısı, "Bu görüntüleri paylaşıyorum fakat bu bebeği biri kurtarsın. Gerçekten ebeveynlerimiz seçme şansımız yok fakat bu bebeğin hiç suçu yok” dedi ve bu kişi hakkında inceleme başlatılmasını istedi.

'elifsaritutuklansın' çağrısı binlerce kez paylaşıldı ve çok sayıda tepki aldı.

Hesabın adres bölümünde Bartın-Karabük yazmasının ardından Bartın ve Karabük Emniyet Müdürlüğü’nün çalışma başlattığı öğrenildi. Sosyal medyada gündem olan hesabın geçmişte değişik isimler ve illerle ilgili hesaplar açtığı da görüldü.