Camide Genç Kıza İğrenç Saldırı

Son dakika haberi: Konya Meram 'da camiye namaz kılmaya giden genç kıza iğrenç saldırı yapıldı. İşte o olay.

Camide Genç Kıza İğrenç Saldırı

Camiye giren gence iğrenç saldırı.

Geçtiğimiz  21 Haziran Cuma günü saat 15.00 sularında , Konya 'nın merkez Meram ilçesine bağlı Şükran Mahallesi 'nde bulunan camide meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi K.Y.,, öğle namazını kılmak için caminin kadınlar için ayrılan kısmına girdi. 

BENİM ELLERİMİ ÇOK ALİM ÖPTÜ

Namaz kılan 20 yaşındaki genç kızın yanına, Kur'an-ı Kerim okurken, emekli Mazhar O. isimli kişi geldi. İddiaya göre 62 yaşındaki kişi, genç kıza  "Benim ellerimi çok alim öptü, sen de öp" dedi. Kızın kabul etmemesi üzerine bu kişi, kızdan cep telefonu numarasını istedi. Mazhar O. isimli kişi, numarasını da vermeyen  genç kızın bu kez sırtını okşayıp, zorla yanaklarından öpmeye çalıştı. Kıza yanağını uzatıp, öpmesini isteyen Mazhar O., reddedilince yine zorla ona sarılmaya çalıştı.

BEN REDDEDİNCE

Camiden çıkan genç kız soluğu polis merkezinde aldı.  K.Y. polise, "Namaz kılmak için caminin kadınlar bölümüne geçtim. Namazdan sonra Kur'an-ı Kerim okumaya başladım. Bu sırada yanıma tanımadığı yaşlı biri geldi. Elini öpmemi istedi. Ben reddedince cep telefonu numaramı istedi. Onu da vermeyince sırtımı elleyerek, yanaklarımdan öptü. Daha sonra benim de kendisini öpmemi istedi. Bunu geri çevirince beni kucaklayarak sarıldı" dedi ve o kişiden şikayetçi oldu.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Şikayet sonası emniyet ekipleri çalışma başlattı  Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü 'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, caminin güvenlik kameralarını inceleme altına aldı.

Görüntülerden yola çıkan ekipler, Mazhar O. isimli saldırganı kısa süre içinde yakaladı.

ŞEYTANA UYDUM

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Mazhar O.'nun, emniyetteki ilk ifadesinde, "Şeytana uydum" dediği öğrenildi. Mazhar O.'nun sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA