Çağla Tuğaltay Cinayeti Nedir? İşte 7 Ocak 2020 Müge Anlı ile Tatlı Sert

Çağla Tuğaltay kimdir? Çağla Tuğaltay cinayeti nedir? Müge Anlı 'nın sunumu ile yayımlanan programda Çağla Tuğaltay cinayeti araştırılıyor.

Çağla Tuğaltay Cinayeti Nedir? İşte 7 Ocak 2020 Müge Anlı ile Tatlı Sert

Çağla Tuğaltay cinayeti nedir?

Atv 'de yayımlanan Müge Anlı 'nın sunumu ile ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda Çağla Tuğaltay cinayeti konuşuluyor. Peki  Çağla Tuğaltay cinayeti nedir? Çağla Tuğaltay katili kim? sorularını merak eden vatandaşlar,  bu soruların evaplarını internet üzerinden araştırmaya başladı. 

Çağla 'nın annesi bugün Müge anlı 'nın programına katıldı.Müge anlı ile Tatlı Sert adlı programa katılan Çağla 'nın annesi , 5 Haziran 2020 'de İstanbul 'un Şişli İlçesi 'nde öldürülen 15 yaşındaki Çağla 'nın katilini arıyor. Eğer Çağla 'nın katili önümüzdeki 6 ay içinde bulunmazsa cinayet dosyası kapanacak. 

Kızının katilinin bulunmasını ve dosyanın kapanmasını istemeyen acılı anne , cinayetin detaylarını da açıkladı. 

BOĞAZI KESİLMİŞTİ

Çağla Tuğaltay 5 Haziran 2000 tarihinde okuldan dönerken boğazı kesilerek öldürülmüştü. Çağla 'nın tırnak arasından alınan deri ile tüy örnekleri üzerinden katilin DNA 'sı bulundu. Ancak kimliği hala tespit edilemedi. 

Katilin kimliğinin belirlenememesi nedeniyle cinayet faili meçhul olarak kaldı. 

15 yaşındaki Çağla Tuğaltay, Levent Kız Meslek Lisesi 'nde eğitim hayatına devam ediyordu.  Burada çocuk gelişimi bölümünde birinci sınıf öğrencisi olarak okuyan Çağla, oldukça çalışkandı ve hayalleri vardı.

Çocukları çok seven ve bu nedenle Çocuk Gelişimi bölümünü okuyan Çağla, daha beşinci sınıftayken ailesine yuva öğretmeni olmak istediğini söylemiş.

Acılı anne, kızının katilinin bulunmasını istiyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA