Bunu da Gördük: Hayvanat Bahçesinden Geyik Çalıp Yediler

Zonguldak'tan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre bir hayvanat bahçesinden alageyik çalan hırsızlar, onu yedi.

Bunu da Gördük: Hayvanat Bahçesinden Geyik Çalıp Yediler

Zonguldak'ta hayvanat Bahçesi'nden geyik çalıp yediler.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde faaliyet göstermekte olan bir fabrikanın hayvanat bahçesinden geyik çalındı. Satılmış Miyanyedi isimli hayvanat bahçesi görevlisi, mesai atkadaşlarının kendisine alageyiğin yerinde olmadığını söylemesi sonrası onu aramaya çıktığını söyledi.

Yerde kan izlerine rastladığını söyleyen Miyanyedi, hayvanın vurulduğunu ve tel örgülerden dışarı çıkarıldığını tespit eden Miyanyedi,  bu durumu ekiplere bildirdiğini söyleyerek, "Daha önce burada böyle bir şey olmadı. Burada bir tane alageyik kalmıştı. Onu da fabrikamızı geliştirmek amaçlı idareten arka tarafa almıştık. Normalde güvenlik altındadır. Güvenliklerimiz 15 dakikada bir fabrika etrafında kontrollerini yapmaktadır. O esnada bir boşlukta nasıl yaptılarsa bu olayı gerçekleştirmişler" ifadelerini kullandı.

Böyle bir durumu beklemediklerini söyleyerek sözlerini sürdüren Miyanyedi, "Uzun yıllardır bu fabrikada ekmeğimi kazanıyorum. Bu hayvanlarla neredeyse ailemizle vakit geçirdiğimiz kadar zaman geçiriyoruz. Böyle bir olayın gerçekleşeceği kimsenin aklına gelmez, zaten bir tane alageyiğimiz vardı, çok üzüldük." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA