Bu Acıya Yürek Dayanmaz: Patlama Sonucu Uzman Çavuş ve 4 Aylık Oğlu Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Şanlıurfa'da tüp patlaması meydana geldi. Edinilen bilgilere göre patlama sonucu uzman çavuş ile 4 aylık oğlu hayatını kaybetti.

Bu Acıya Yürek Dayanmaz: Patlama Sonucu Uzman Çavuş ve 4 Aylık Oğlu Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa'da feci olay: Uzman çavuş ve oğlu tüp patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'nın Barış Mahallesi İsmet Paşa Caddesi 'nde bir apartman binasının 6'ncı katında bir dairede patlama meydana geldi. Patlama sırasında evde bulunan Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli, 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli hayatnı kaybetti. PAtlama sonucu uzman çavuşun eşi ve kızı yaralandı. Yaralılar, bölgeye çağrılan sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahale sonucu Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. 

PATLAMA SONRASI YANGIN ÇIKTI

Patlama sonrası evde yangın çıktı. Çıkan yangın nedeniyle bölgeye itfaiye ekipleri de sevk edildi. Ekipler yangını kısa sürede söndürdü. Olayın meydana geldiği daireden , patlamanın etkisiyle kopan beton ve cam parçaları park halindeki bazı araçların üzerine düştü.

VALİ VE JANDARMA KOMUTANI GELDİ

Olay sonrası Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, ilçeye giderek patlamanın yaşandığı bölgede inceleme yaptı ve hastanede tedavi altında olan kadın ile kızını ziyaret edip bilgi aldı.

Olay ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Vali Erin, "Suruç ilçemizdeki ikametinde meydana gelen tüp patlaması sonucu hayatını kaybeden jandarma personelimiz Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli'ye ve oğluna Allah'tan rahmet, hastanede tedavileri devam eden eşine ve kızına acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun." dedi.