Böyle Baba mı Olur? Öz Kızlarına İğrenç Saldırı: Evde, Asansörde..

Son dakika haberi: İzmir 'de yaşanan iğrenç cinsel istismar olayının karar duruşması yapıldı ve iğrenç babaya , ikiz kızlarına yaptığı saldırılar nedeniyle 36 yıl hapis cezası verildi.

Böyle Baba mı Olur? Öz Kızlarına İğrenç Saldırı: Evde, Asansörde..

İzmir 'de iğrenl bir olay meydana geldi.

Geçtiğimiz 2017 yılında İzmir 'de iğrenç bir olay ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre belediyede memur olarak çalışmakta olan K.K. isimli kişi , öz kızlarına iğrenç saldırıda bulundu. 

Boşanma aşamasında olan eşi tarafından yapılan şikayet sonrası bu kişi gözatlıan alındı ve hakkında öz çocuklarına cinsel istismarda bulunmak suçundan dava açıldı. 

Açılan davanın duruşması İzmir Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesi 'nde görüldü. Görülen karar duruşmasında tutuklu olarka yargılanan sanık K.K., ikiz kızlar, anneleri C.K. ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Müjgan Bilgen Özen katıldı.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen K.K. isimli kişi  "Bu suçlamaları kabul etmem mümkün değil. Çocuklara yönelik herhangi bir cinsel istismarda bulunmadım. Kızımın iş yerinde kucağıma oturduğu iddiası tamamen yanlıştır. Ben oturtmadım, köpekten korktuğu için panikle kendisi oturdu. Ben de köpeklerden korkmaması gerektiğini söyledim. Diğer kızımın göğüslerini ellediğim iddiası ise benim sevme şeklim biraz farklıdır. 'Büyümüş mü bunlar' diyerek dokunmuş olabilirim. Kulağımdaki sorun nedeniyle de insanlarla dokunarak anlaşıyorum. Bu bende alışkanlık oldu. Bunu yaparken kötü niyetli değilim. Eşimle ev satışı konusunda anlaşma" dedi.

ASANSÖRDE DUDAKLARINDAN ÖPTÜ

Anne C.K. ise  kızının bir gün babasının kendisine  asansörde iğrenç saldırıda bulunduğunu anlatması üzerine bunu eşine sorduğunu, "O beni tahrik etti" yanıtını aldığını, bunun üzerine eşinden boşanmaya karar verdiğini söyledi. Kızlardan E.K. de olay nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu belirterek, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 27 gün tedavi gördüğünü dile getirdi.

GÖĞÜSLERİNE DOKUNARAK SEVMİŞ

Bakanlık avukatı Özen, sanığın ifadesinin kabul edilebilir bir durum olmadığını vurgulayarak, "Sanığın, kızının göğüslerine dokunarak sevdiğini söylemesi ve bunu sıradanlaştırması kabul edilemez. Sanığa indirim yapılmadan ceza verilmesini istiyoruz. Bu nasıl sevmek?" dedi.

36 YIL HAPİS

Son sözü alınan sanık, eşinin kendisine iftira attığını ve beraatini istediğini söyledi. Kızlarına iğrenç saldırıda bulunan kişi 26 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA