Bismil'de Feci Trafik Kazası: Transit Hurdaya Döndü Çok Sayıda Yaralı Var

Diyarbakır'dan son dakika haberi geldi. Bismil'de feci bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrası çok sayıda kişi yaralandı.

Bismil'de Feci Trafik Kazası: Transit Hurdaya Döndü Çok Sayıda Yaralı Var

Bismil 'den son dakika haberi: Feci kaza oldu.

Diyarbakır 'ın Bismil İlçesi 'nden son dakika haberleri geldi. Bölgeden gelen bilgi ve görüntülerde transit tipi bir yolcu arabasının feci kaza geçirdiği görüldü. 

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün kontrolündne çıkan aracın kaza geçirmesi sonucu ortalık savaş alanına döndü. Adeta hurdalık olan araçta bulunan çok sayıda kişi yaralandı. 

Çevredeki vatandaşlar kaza sonrası hemen olaya müdahale etmeye gitti ve sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede gelen ekipler, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları yaralıları ambulansla en yakındaki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. 

Bismil Ajans'ın son dakika olarak aktardığı görüntüler şu şekilde:

Bölgeden gelen bilgilere göre kazanın Bismil Batman yolu üzerinde yaşandığı öğrenildi. 

TEKSTİL İŞÇİLERİNİ TAŞIYORDU

Bölgedne gelen bilgilere göre araç içinde olan kişilerin tekstil işçisi olduğu , aracın elektrik direğine çarpması sonucu kaza geçirdiği öğrenildi. 

Yaralıların durumu hakkında bilgi gelinde haberimize eklenecektir. 

DETAYLAR GELDİ: 2 ÖLÜ 20 YARALI

Kazada minibüsteki 9'u çocuk 22 kişi yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ardından Bismil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralılardan Aslı Aktarlı ve Suat Aktarlı, hastanede hayatını kaybetti.