Bir Aracın Sıkıştırması Sonucu Devrilen Ambulansta Yangın Çıktı Oksijen Tüpleri Patladı

Son dakika haberi: Düzce'de ambulans kaza sonucu yandı. Bir aracın sıkıştırması sonucu şarampole devrildiği bildirilen ambulansta hasta vardı.

Bir Aracın Sıkıştırması Sonucu Devrilen Ambulansta Yangın Çıktı Oksijen Tüpleri Patladı

Düzce'de feci kaza.

Düzce'den gelen son dakika bilgisine göre bir ambulans yandı sağlık personelleri son anda kurtuldu. 

Düzce Kuzey Çevre Yolu Konuralp Mahallesi bağlantı yolunca önceki akşam saat 22.30 'da meydana gelen olayda, Yığılca ilçesinden hasta getiren Rafet Başkurt yönetiminde olan 81 AP 141 plakalı ambulans, Düzce Üniversitesi Hastanesine dönüş yaptığı esnada, çevredeki vatandaşların iddiasına göre bir aracın sıkıştırması sonucu sürücünün kontrolünden çıktı.

Kontrolden çıkan ambulans şarampole yuvarlandı. Aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kaza sonrası araçtaki sağlık personelleri çıktı ve hastayı da dışarı çıkardılar. 3 sağlık personeli ve hasta ambulanstan çıkarıldıktan sonra ambulans biranda alev aldı ve yanmaya başladı.

Yangını büyümesi sornası ambulans içinde bulunan oksijen tüpleri patlamaya başladı. 

Bölgeye hemen sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürürken sağlık personelleri, hasta ve diğer sağlık personellerinin durumunu kontrol etti. 

Olay sonrası bölgeye gelen Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada olay ile ilgili , "Arkadaşlarımız bir aracın sıkıştırması sonucu kaza yaptı. Durumları iyi olan sağlık çalışanı arkadaşlarımız kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Ambulans ise yandı. Hepimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA