AVM'ler Kaça Kadar Açık? İşte AVM Çalışma Saatleri

AVM'ler bugün yeniden açıldı. Korona nedeniyle kapalı olan AVM'lerin açılması sonrası uzun kuyruklar oluştu. Peki AVM'ler kaça kadar açık olacak? Kaçta kapanacak? İşte detaylar.

AVM'ler Kaça Kadar Açık? İşte AVM Çalışma Saatleri

AVM'ler saat kaça kadar açık kalacak?

AVM'ler, 1,5 aylık aranın ardından yeniden açıldı. Korona salgını nedeniyle kapanan AVM'lerin açılması sornası merkezler önünde uzun kuyruklar oluştu. 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş , Mart ayında yaptığı açıklamada, "Bugün (14 Mart 2020) AYD olarak yapmış olduğumuz basın açıklamamıza istinaden yanlış anlaşılmalara meydan vermemek adına belirtmek isteriz ki; AVM'lerin açılış kapanış saatleri, sabah 10:00 – akşam 22:00  olarak aynı kalacak olmakla birlikte; geçici süreyle sadece isteyen kiracıların, öğlen 12:00 – akşam 20:00 şeklindeki çalışma saatine göre faaliyet göstermelerine kolaylık sağlanması tavsiye edilmiştir." demişti. 

AVM KAPANIŞ SAATLERİ

AVM'ler bugün saat 10.00 'da açıldı. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, AVM'lerin saat 20.00 'a kadar açılması yönünde tavsiye kararı almıştı. Ancak AVM'ler saat 22.00 'a kadar açık olmayı sürdürdü. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA