Amcasının Oğlu ve 62 Yaşındaki Kişiden 8 Yaşındaki Kıza İğrenç Saldırı

Sakarya 'da 8 yaşındaki kız çocuğuna amcasının oğlu ve 62 yaşındaki kişi cinsel istismarda bulundu. İğrenç saldırı kızın annesine sorduğu soru ile ortaya çıktı.

Amcasının Oğlu ve 62 Yaşındaki Kişiden 8 Yaşındaki Kıza İğrenç Saldırı

Sakarya 'da iğrenç olay ortaya çıktı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Sakarya 'nın Serdivan ilçesinde 8 yaşındaki E.Y. isimli kız çocuğu annesine "Senin babandan sakladığın sır var mı?" şeklinde bir soru sordu. Küçük kızın bu sorusuna annesi "Babaya karşı sır olmaz. Her şeyi anlatmalısın" cevabını verince küçük kız, amcasının oğlu 14 yaşındaki  Ö.Y.  62 yaşındaki ile komşu D.Ş.'nin cinsel istismarına uğradığını söyledi.

HER ŞEYİ ANLATMALISIN

Akşam yemeği sırasında annesi ile konuşan küçük kız ona "Senin babandan sakladığın bir sır var mı?" diye sordu. Bu soru sonrası annesi  de kızına "Babaya karşı sır olmaz. Her şeyi anlatmalısın" şeklinde cevap verdi.

Bunun üzerine küçük kız, kuzeni Ö.Y. isimli kişi ile aralarında bir sır olduğunu söyledi. E.Y. adlı kız, aynı mahallede yaşayan amcasının oğlu Ö.Y. 'nin oyun oynamaya bahanesiyle kendisini odaya götürüp cinsel istismarda bulunduğunu annesine söyledi.  Küçük kız, bu olayın defalarca yaşandığını da söyleyince anne büyük şok yaşadı.

BAŞKA DOKUNAN OLDU MU?

Çocuğunun söyledikleri karşısında büyük şok geçiren anne "Sana bu şekilde başka dokunan oldu mu?" diye kızına sorunca küçük kız, diğer olayı da anlattı.

Aynı mahallede oturdukları babaannesinin komşusu 62 yaşındaki D.Ş. isimli kişinin yanına bayramda şeker almaya gittiğinde kendisine istismarda bulunduğunu söyleyen E.Y., babaannesine gittikleri başka zaman da adamın kendisini evin arkasındaki ormanlığa götürerek yine istismarda bulunduğunu söyledi.

HEMEN POLİSE GİTTİLER

Büyük şok geçiren anne, kızının anlattıkları sonrası hemen  polise gidip şikayette bulundu.

Şikayet sonrası başlatılan soruşturma kapsamında , küçük kızın psikolog eşliğinde ifadesi alındı. İfade sonrası D.Ş. ve Ö.Y. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen D.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ö.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA