Adnan Oktar'ın Cezaevindeki Son Hali Ortaya Çıktı

5 ay önce düzenlenen operasyonla gözaltına alınan ve tutuklu bulunan Adnan Oktar 'ın son hali ortaya çıktı.

Adnan Oktar'ın Cezaevindeki Son Hali Ortaya Çıktı

Adnan Oktar 'ın hapisteki son hali şaşırttı.

Adnan Oktar ile grubuna yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 5 ay önce operasyon yapıldı ve bu operasyon kapsamında Adnan Oktar 'ın da aralarında olduğu 168 kişi, ikinci operasyonda ise 7 kişi tutuklanmıştı. Edirne 'de F Tipi Kapalı Cezaevi 'nde tek kişilik bir hücrede kalan Adnan Oktar 'ın aylardan sonra ilk görüntüsü ortaya çıktı. 

KİLO VERMİŞ-SAÇLARI BEYAZLAMIŞ

Basına iki farklı fotoğrafı gelen Oktar 'ın saçlarının beyazladığı ve saç ile sakallarını kısalttığı görüldü. Son fotoğrafı , Adnan Oktar çöktü yorumlarını yaptırdı. 5 aydan bu yana cezaevinde tutuklu olarak kalan Oktar 'ın yüzündeki gülen ifade de dikkatlerden kaçmadı.

İhtişamlı ve lüks yaşantısı ile dikkatleri sürekli olarak kendi üstünde toplamayı başaran Adnan Oktar, cezaevinde haftalık olarak en fazla 300 TL harcayabilecek. Oktar'ın, FETÖ firarisi Tuncay Opçin ve tutuklu Mehmet Baransu ile defalarca yüz yüze görüştüğü iddia edilmişti. Ayrıca Oktar'ın, İsrailli Likud Partisi milletvekili Yehuda Glick ile de birçok defa görüşme gerçekleştirdiği de incelemeler sonrası iddia edildi. Zanlıların evinde ise 6 kamyon tarihi eser, antika ve değerli eşyaya el konuldu. Bunun yanı sıra 400' den fazla flash bellek, 70 silah, 3 binden fazla mermi ile yüklü miktarda para ve dövize de el konulmuştu.

Kamubulteni.com  | Ankara