Adıyaman'da Feci Olay: Kocası Cezaevinde Olan Kadın 1 Günlük Bebeğini Boğarak Öldürdü

Adıyaman'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere kocası cezaevinde olan bir kadın doğum yaptıktan 1 gün sonra çocuğunu öldürüp çöpe attı.

Adıyaman'da Feci Olay: Kocası Cezaevinde Olan Kadın 1 Günlük Bebeğini Boğarak Öldürdü

Adıyaman'da feci olay: 2 yaşındaki çocuğunu öldürdü.

Adıyaman'ın merkez Bahçecik Mahallesi 'nde feci bir olay meydana geldi. Eşi cezaevinde hapis yatmakta olan 2 çocuk annesi Fatma U. isimli kişi, Mart ayında biri ile ilişki yaşadı ve bu kişiden hamile kaldı. 

KIZ ÇOCUĞU DÜNYAYA GETİRDİ

Edinilen bilgilere göre Kadının Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne kaldırıldığı ve kız çocuğu dünyaya getirdiği öğrenildi.

NEFESSİZ BIRAKTI ÖLDÜRDÜ VE POŞETE KOYUP ATTI

Doğum sonrası eve gelen Fatma U. çocuğunun ağzını bezle kapattı ve nefessiz bırakarak öldürdü. 

Kendi çocuğunu öldüren kadın , onu poşete koyup çöpe attı. 

TOPUK KANI İÇİN HASTANEYE ÇAĞRILDI

Hastane kadını aradı ve topuk kanı alınması için çocuğunu getir denildi. Kadın gitmeyince hastane yetkilileri şüphelendi ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. 

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri kadının evine gitti. Eve bebeği bulamayan polis ekipleri, Fatma u. isimli kadını gözaltına aldı. 

İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınarak emniyete götürülen kadın burada suçunu itiraf etti ve kendi çocuğunu boğarak öldürdüğünü söyledi. 

İtiraf sonrası hemen ekipler, kadının söylediği yere gitti ve yapılan arama sonrası çocuğun cansız bedeni bulunamadı. 

Kadın savcılık ifadesi sonrası tutuklanıp cezaevine gönderildi. 

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Kadın hakkında iddianame hazırlandı ve müebbet hapis cezası istendi.  ,iddianame Adıyaman 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. 

Doğum raporhnu getirmeyen Fatma U 'nun çelişkili ifadeler vermesi sonrası aile hekimi durumu polis ekiplerine haber verdi. Bu ifadeler iddianamede yer aldı ve kamera kayıtları da incelendi. İncelenen görüntülerde Fatma U'nun doğum sonrası eve gittiği ve aynı gün elinde poşetle çöp konteynerına gittiği görüldü. 

KADINDAN AÇIKLAMA: PİŞMANIM

İddianamede, gözaltına alınmasının ardından suçunu itiraf eden Fatma U.'nun, sinirsel rahatsızlığı bulunduğunu ve kriz geçirdiğini bu sırada da bebeğini öldürdüğü için pişman olduğunu söylediği belirtildi.

Tutuklu bulunan Fatma U.'nun, ilerleyen günlerde iddianameyi kabul eden Adıyaman 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlanacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ADIYAMAN