32 Yaşındaki Polis Memuru Uykuda Kalbine Yenik Düştü

Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan 32 yaşındaki polis memuru , geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

32 Yaşındaki Polis Memuru Uykuda Kalbine Yenik Düştü

Acı haber : Genç polis memuru şehit oldu.

Trabzon 'un Araklı İlçesinde , İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde trafik polisi olarak görev yapmakta olan ve 4 yıldır çalıştığı öğrenilen  32 yaşındaki Murat Elbir, eşi ve 4 yaşındaki bir oğluyla 4 aylık kızını almak için eşinin memleketi Bursa 'ya doğru yola çıktı. 

Bugün sabah saatlerinde  Trabzon 'a  doğru hareket etmek için telefonunun alarmını kuran polis memuru Elbir 'i ölüm uykuda yakaladı. Sabah çalan alarmı kapatmak için odaya giren yakınları , Elbir 'e seslendi ama Erbil uyanmadı. 

Yanına giden yakınları , Murat Elbir 'in cansız bedeniyle karşılaştı. Büyük üzüntü yaşayan  ve gözyaşlarına boğulan polisin eşi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

MESAİ ARKADAŞLARI BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Murat Elbir 'in vefat haberi , mesai arkadaşlarını şok etti. Mesai arkadaşları Erbil 'in vefatı nedeniyle büyük üzüntü yaşadı.

Kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Elbir'in naaşı, burada yapılacak otopsi işlemimin ardından memleketi Trabzon'a gönderilecek. Polisimizin naaşı hava yolu ile memleketine uğurlanacak.

MESLEĞE ŞIRNAK 'TA BAŞLADI

Edinilen son dakika bilgilerine göre polisimizin mesleğine Şırnak 'ta başladığı bildirildi. Burada 5 yıl görev yaptıktan sonra Trabzon'a tayin olan Murat Elbir, 4 yıldır da Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaptı.

CENAZE TÖRENİ

Elbir, 8 Eylül Pazar günü saat 10.30'da Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek törenin ardından Tonya ilçesi Karaağaç Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

KAMUBULTENİ.COM   |ANKARA