3 Gündür Kayıp Olan Yüzbaşı'dan Acı Haber

Erzincan 'da meydana gelen olayda 3 gündür kayıp olan Yüzbaşı 'nın cansız bedenine ulaşıldı.

3 Gündür Kayıp Olan Yüzbaşı'dan Acı Haber

Feci olay: 3 gündür aranan Yüzbaşı 'dan acı haber geldi. 

Gece saatlerinde Erzincan merkezde meydana gelen feci olayda ,  edinilen son dakika bilgilerine göre 3 gün önce kaybolan ve güvenlik güçleri tarafından  drone destekli olarak ta aranan Yüzbaşı Mehmet Derviş Alaş 'ın cansız bedeni,  bir apartmana ait kazan dairesinde bulundu. Apartman görevlisi hemen durumu polis ekiplerine bildirdi.

Haber verilmesi üzerine kısa süre içinde olay yerine gelen polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken , sağlık ekipleri de bölgeye sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, Yüzbaşı 'nın cansız bedenini, otopsi için ambulansla hastane morguna kaldırdı. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi işlemi Erzurum Adli Tıp Kurumunda yapılacak.

GEÇİCİ GÖREV 

Cesedi bulunan evli Yüzbaşı Mehmet Derviş Alaş'ın bir süre önce geçici görevle Amerika Birleşik Devletlerine görevlendirildiği belirtildi.

HALI SAHADAKİLER MAÇ YAPMAYA DEVAM ETTİ 

Öte yandan, bölgeden alınan bilgilere göre ölüm hadisesinin yaşandığı, polislerin inceleme yaptıkları bölgenin hemen yanında bir halı saha dikkatleri çekti. Halı sahada futbol oynamakta olan vatandaşların duyarsızlığı dikkatlerden kaçmadı.

Halı sahada, yanı başında olanlara aldırış etmeden futbol oynayanlar, kaleye kim geçecek, ne kadar süreyle kalede duracak polemiği yaşadı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA