15 Yaşındaki Kıza Tecavüz Skandalı

Bayram tatili için Torbalı'ya giden ve burada rahatsızlanan 15 yaşındaki kızın 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

15 Yaşındaki Kıza Tecavüz Skandalı

Son dakika haberi İstanbul 'dan geldi. Edinilen bilgilere göre, rahatsızlanan ve tedavi için hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki bir kız çocuğunun, hastanede hamile olduğu ortaya çıktı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, İstanbul 'da yaşamakta olan ve ismi D.A. olduğu öğrenilen bir kız, Kurban Bayramı tatilini geçirmek için İzmir 'e gitti. Kurban Bayramı 'nın arefesi olan Pazartesi günü İzmir 'e bağlı Torbalı İlçesi 'ne, yakınlarının yanına gelen kız çocuğu, burada aniden rahatsızlandı. Tatilini geçirmek için geldiği yerde evde aniden rahatsızlanan kız çocuğu, karın ağrısı ve mide bulantısının olduğunu söyledi.

Yakınları tarafından hemen özel bir hastaneye götürülen 15 yaşındaki D.A., burada hemen tedavi altına alındı. Baş dönmesi, mide bulanması ve karın ağrısı şikayetleri ile hastaneye kaldırılan kız için hastanede tetkikler yapıldı ve gerekli tedaviler yapıldı. Yapılan incelemede D.A. 'nın 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Durumu yakınlarına bildiren hastane yetkilileri, 2 aylık bebeği kürtajla 15 yaşındaki kızın karnından aldılar.

Öte yandan hastane yetkilileri durumu hemen güvenlik ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine hemen bölgeye gelen ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan aile de büyük şok yaşadıkları bu olay sonrası şikayetçi oldu. Tedavisi tamamlanan kızın ifadesine başvurulması kararı alındı. D.A. Pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde, İstanbul 'daki komşuları olan B.A. isimli kişinin kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Bu ifade üzerine harekete geçen ekipler, B.A. isimli kişinin yakalanması için harekete geçti.

Kamubulteni.com | Ankara