15 Yaşındaki Kıza Halasının Kocasından İğrenç Saldırı

15 yaşındaki kıza iğrenç saldırı. Edinilen son dakika bilgilerine göre 15 yaşındaki kıza , 50 yaşındaki halasının kocası iğrenç saldırıda bulundu.

15 Yaşındaki Kıza Halasının Kocasından İğrenç Saldırı

Edirne 'de iğrenç cinsel saldırı olayı.

Edinilen son bilgilere göre Edirne 'nin Keşan İlçesi 'nde oturmakta olan 15 yaşındaki B.T. adlı kız çocuğuna, iddiaya göre halasının kocası 50 yaşındaki E.G. iğrenç saldırılarda bulundu. Edinilen bilgilere göre 50 yaşındaki kişi küçük kıza birçok kez cinsel istismarda bulundu.

Daha önce eşinden boşanan H.A. isimli kişi, kızının istismara uğradığınıbilgisini alınca şoka uğradı ve hemen  polis ekiplerine giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine 15 yaşındaki B.T. 'nin emniyette psikolog eşliğinde ifadesine başvuruldu. 

SÜREKLİ TAKİP EDİP..

B.T. psikolog eşliğinde polis ekiplerine verdiği ifadesinde, halasının kocasının kendisini sürekli takip ettiğini ve birçok kez zorla cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

GÖZALTINA ALINDI

Bu ifade sonrası saldırgan hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararının verilmesinin ardından harekete geçen polis ekipleri, E.G. isimli kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan ve emniyette işlemleri yapılan E.G. daha sonra sağlık kontrolünden geçirildi ve  adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen E.G., çıkarıldığı mahkemece 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA