13 Yaşındaki Öz Torununa İğrenç Saldırı: İçki İçirip Defalarca..

Bolu 'da korkunç bir olay meydana geldi. Bir kişi, 13 yaşındaki öz torununa defalarca cinsel istismarda bulundu.

13 Yaşındaki Öz Torununa İğrenç Saldırı: İçki İçirip Defalarca..

Dededen torununa iğrenç saldırı.

Bolu 'da meydana gelen olayda 17 yaşındaki Z.T. isimli kişi, 13 yaşındayken öz dedesi Fettah G. 'nin kendisine çok sayıda cinsel istismara uğradığını söyledi. Ailesine durumu anlatan küçük kız ,dedesinin kendisine alkol içirdiğini ve cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Bunun üzerine aile hemen Cumhuriyet Başsavcılığına gitti ve suç duyurusunda bulundu. Şikayet sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Fettah G. hakkında 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'sağlık için tehlikeli madde temin etme, 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlamasından tutuklandı.

Tutuklama sonrası küçük kızın dedesi hakim kaşrısına çıktı. Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi 'nde önceki gün görülen davanın duruşmasına Z.T. ailesi ile birlikte katıldı. Öte yandan taraf  avukatları da mahkemeye katıldı.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Fettah G., "Torunumun psikolojik sorunları vardı. Bu yüzden kendisine alkol vererek onu sakinleştirmeye çalıştım. Kesinlikle onunla ilişkiye girmedim, dudaklarından öpmedim. Tek amacım torunuma yardım etmekti" diyerek kendini savundu. 

HEP KANDIRDI-İÇKİ İÇİRİP..

İğrenç saldırı sonrası psikolojik sorunlar yaşadığını ifade eden Z.T. isimli kız şunları söyledi:

"Dedem beni hep kandırdı. Sürekli olarak içki içirtip benimle ilişkiye girdi. Ayrıca yıllarca bu anları hiç unutamadım. Korkumdan kimselere bir şey diyemedim. Dedem beni hep tehdit etti. Psikolojim her geçen gün bozuluyordu ve durumu aileme anlattım."

33 YIL HAPİS

İstismarın birden fazla defa meydana geldiğine kanaat eden mahkeme heyeti Fettah G hakkında 'çocuğun zincirleme şekilde nitelikli cinsel istismarı' suçundan 30 yıl, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 3 yıl, küçük yaştaki çocuğa alkol içirme suçundan ise 7 ay olmak üzere toplam 33 yıl 7 ay hapis cezası verdi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA