10 Yaşındaki Kızın Yüzüne Tükürmüştü: Markete Girip...

Diyarbakır'da meydana gelen skandal olayda bir kadın, 10 yaşındaki kızın yüzüne sokak ortasında tükürdü. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Türkiye gündemine gelen olay sonrası bir detay daha ortaya çıktı.

10 Yaşındaki Kızın Yüzüne Tükürmüştü: Markete Girip...

Yolda yürürken küçük kızın yüzüne tükürmüştü: Pişkinliğin bu kadarına pes.

Diyarbakır'da geçtiğimiz gün yaşanan olayda bir kişi, yolda yürürken 10 yaşındaki bir kızın önünde durdu ve onun yüzüne tükürdü. Neye uğradığını şaşıran küçük kız yüzünü silip eve gitti ve durumu ailesine anlattı. Durum sonrası aile , o kadından şikayetçi oldu. Koronavirüs salgınının 2. pikini yaptığı bu dönemde yaşanan bu skandal olay Türkiye gündeminde yer aldı. 

Görüntülerde bir kadının market önünde küçük kızın yüzüne tükürdüğü görüldü. Görüntüler, marketin güvenlik kameralarına yansıdı. İşte o skandal görüntüler:

MARKETE GERİ GELDİ

Genç kadın, bir süre sonra markete gelti ve alış veriş yapmak istedi. Burada market görevlisinin bilgisayardan o görüntüleri izlediğini farketti. 10 yaşındaki kızın yüzüne tüküren kadın ise o görüntüleri sanki hiçbir şey olmamış gibi izledi. Market sahibi ise kadını tanıyamadığını söyledi. 

İlk görüntüleri izledikten sonra olayı anlamayamadığını, olayı çözemediğini söyledi ve görüntülerin devamında olanı biteni ayıklamak için diğer görüntüleri izledi. market sahibi Katran, "O da meğerse yan taraftan dönüş yaptı. Bana, 'hayırdır, ne oldu, ne izliyorsunuz' dedi. Ben de, yolda geçen genç kızın, küçük kızın yüzüne tükürdüğünü söyledim. Haklarını ödeyemeyeceğimiz, büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımızın emeklerine bu tür hareketler resmen yazık ediliyor"  ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA