Yeni Cuma Mesajları Resimli-GİF ve SMS 2019

Cuma gününün gelmesi ile birlikte vatandaşlar en güzel ve anlamlı cuma mesajlarını araştırmaya başladı. Sevdiklerine ve yakınlarına cuma mesajı göndermek isteyen vatandaşlar için en güzellerini derledik.

Yeni Cuma Mesajları Resimli-GİF ve SMS 2019

En güzel resimli Cuma mesajları.

6 Aralık 2019 Cuma gününün gelmesi ile birlikte vatandaşlar,  Müslüman kardeşinin Cuma gününü kutlamak iin mesajları araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak , sevdiklerinin ve yakınlarının Cuma Gününü kutlamak, hayır ve dua dilemek için mesaj göndermek isteyen vatandaşlar için bu haberimizi kaleme aldık.

İşte en güzel sms,  resimli ve Türk bayraklı cuma mesajları.

Allah ’ım ! Varsın, bütün kainat varlığının aynasıdır. Birsin, teksin bütün mevcudat birliğinin tekliğinin şahididir. Hayırlı ve Nurlu Cumalar  

Yüce Rabbim ! El açıp Sana dua eden, sadece sana secde eden kardeşlerimizi affeyle,ömürlerini hayırlı eyle..

Allah’ın nuru, rahmeti ve bereketi ile ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (S.A.V.) şefaatı üzerinize olsun. Hayırlı ve nurlu Cumalar

Allah’ın selamı , rahmeti ve bereketi üzerimize olsun. Günümüz aydın , dualarınız kabul olsun. Cumamız mübarek olsun

Ettiğin her dua dertlerine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, kalbine coşku, ailene ve sevdiklerine huzur ve sağlık getirsin. Hayırlı Cumalar. 

Hak şerleri hayreyler, Zannetmeki gayreyler, Arif anı seyreyler. Mevlâ görelim neyler, Neylerse güzel eyler. Dualarınızın hak katında kabul olduğu günlere.. Hayırlı Cumalar.

Allahlım! Sana teslim olan bir kalp, doğru sözlü bir dil ve dosdoğru bir ahlak, terbiye ve inanç istiyorum. Hayırlı Cumalar.

"Allah’ım! Günahlarımın hepsini küçüğünü ve büyüğünü ilkini ve sonunu gizlisini ve aşikârını bağışla. (Hadis-i Şerif /Müslim) Hayırlı cumalar.

Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar.

Bazı kimseler cuma namazlarını terketmekten ya vazgeçerler veya Allah Teâlâ onların kalplerini mühürler de gafillerden olurlar. (Müslim, Cuma 40)

Her kim cuma günü abdest alırsa ne iyi eder; hele boy abdesti alırsa, o daha iyidir. (Ebû Dâvûd, Tahâret 128; Tirmizî, Cuma )

Biriniz cuma namazına gideceği zaman boy abdesti alsın. (Buhârî, Cuma 2, 5, 12; Müslim, Cuma 1, 2, 4)

Her bâliğ olan kimseye cuma günü boy abdesti almak gereklidir. ”(Buhârî, Ezan 161, Cuma 2, 3, 12; Müslim, Cuma 5, 7)

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA