"TikTok" Videosu Uğruna Kırık Şişe İle Kolunu Kestiler!

"TikTok" videosu çekme akımı uğruna 14 yaşındaki gencin kolunu kırdıkları şişe ile kesmeye çalışan 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.. Çocuklar yaşları küçük olduğu için ailelerine teslim edildi.

"TikTok" Videosu Uğruna Kırık Şişe İle Kolunu Kestiler!

İstanbul'da yaşanan olayda TikTok" videosu çekme akımı uğruna arkadaşlarının kolunu kırdıkları şişe ile kesmeye çalışan 3 kişi polis tarafından gözlatına alındı. 

Akıllara durgunluk veren olay geçtiğimiz gün İstanbul'da yaşandı. Edinilen bilgilere göre İstanbul Bayrampaşa'da yaşayan 14 yaşındaki M.Y isimli genç, https://tinyurl.com/canlib4h, https://tinyurl.com/canlib4h, mahallede arkadaşlarıyla  birlikte oyun oynamak için sokağa indi. Bu sırada mahalleye gelen ve yaşları 8 ila 11 arasında değişen 3 çocuk M.Y'ye bir kaç soru sordu. 

"TikTok" Videosu Uğruna Arkadaşlarının Kolunu Kestiler!

Ancak M.Y isimli genç sorulara cevap vermek istedi. Çocuklardan birisi ise cebinden kırık şişeyi çıkarda ve M.Y'nin kolunu kesti. Tüm bunlar yaşanırken 3 çocuktan bir diğeri ise cep telefonu ile TikTok" videosu çekti ve olay yerinden kaçtı.Kolundan yaralanan Mehmet Y., ameliyat olurken, ailesi ise çocuklardan şikayetçi oldu. Harekete geçen polis ekipleri olayın yaşandığı bölgede ki görüntüleri tek tek inceledi ve olaya karışan 8 yaşındaki M.K'yı, 11 yaşındaki A.A'yı ve 10 yaşındaki S.B'yi gözaltına aldı. Sorgulaması yapılan çocuklar yaşları 13'ten küçük olduğu için ailelerine teslim edildi.