Sponge Bob'taki Squidward'ın Çaldığı Müzik Aleti Ne? İşte Hadi İpucu Cevabı

Bugün toplamda 3 Hadi var. Akşam 20,30 'da yapılacak Hadi 'nin ipucu sorusu, Hadi 'nin instagram hesabı üzerinden paylaşıldı. Paylaşılan sorda Sponge Bob'un arkadaşı Squidward'ın çaldığı müzik aleti hangisidir sorusu soruldu. İşte sorunun cevabı.

Sponge Bob'taki Squidward'ın Çaldığı Müzik Aleti Ne? İşte Hadi İpucu Cevabı

Hadi 26 Eylül ipucu sorusu.

Güzel ve sempatik sunucular Merve Toy ile Müge Boz 'un sunumu ile ekranlara gelen Hadi uygulamasının bugünkü ipucu sorusu yayımlandı.

Her gün, o gün yapılacak bilgi yarışmasında çıkacak sorulardan birini instagram hesabı üzerinden yayımlayan Hadi uygulaması, bu akşam 20,30 'da yapılacak olan yarışmada çıkacak soruyu açıkladı. 

Hadi 'nin instagram hesabı üzerinden yayımlanan gönderide bu akşam Hadi 'nin 20.30 'da balayacağına yer verildi. Her Çarşamba zor hadi gecesi yapılıyor ve bu yarışmada kazanan sayısı az olduğu için kişi başına verilen ödül de fazla olmaktadır.

Hadi tarafından sosyal medya platformu üzerinden paylaşılan gönderide şu ifadelere yer verildi:

Sünger Bob'un komşusu ve iş arkadaşı Squidward'ı tanıyor musunuz?Yengeç Restaurant'da kasiyerlik yapıyor ama çalışmayı pek sevmeyen biri. Peki bu arkadaşımız hangi müzik aletini çalıyor biliyor musunuz? 

SORUNUN CEVABI

Bu sorunun cevabı KLARNET.

Zorlu yarışmadan önce 19:30’daki resimli yarışmamızı kaçırmak istemezsiniz.

BUGÜN 3 HADİ VAR

Saatler 19,30 'u gösterdiğinde resimlki hadi yarışması olacak. Bu hadi de katılımcılara resimler gösterilmekte ve bu resimlere göre sorular sorulmaktadır. Tüm soruları bilen Hadiciler, toplam para ikramiyesini kendi aralarında bölüşüyor.

HADİ İPUÇLARI HER GÜN YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI TELEFONUNUZA İNDİRİN.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara