Sedat Peker'e Tehdit Videosu Çeken Cenk Çelik'in Kafasına 2 Kurşun Sıkıldı

Suç örgütü liderliği suçundan aranan Sedat Peker'e ilişkin tehdit videolarıyla gündeme gelen Cenk Çelik'e İstanbul Ümraniye'de sokakta yürüdüğü esnada ateş açıldı. Başından iki kurşunla vurulan Cenk Çelik, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Sedat Peker'e Tehdit Videosu Çeken Cenk Çelik'in Kafasına 2 Kurşun Sıkıldı

Sedat Peker ile yakınlarına ilişkin tehdit videoları ile son zamanlarda gündeme gelen Cem Çelik, Ümraniye'de silahlı saldırıya uğradı. Ümraniye Atatürk mahallesi Bülbül Sokak'ta saat 14.30 civarında konuşulanlara göre, 48 yaşındaki Cenk Çelik'e sokakta yürüdüğü esnada arkasından gelen bir şahıs silahını çekip ateş etmeye başladı.


Kafasına 2 Kurşun İsabet Etti
Kurşunların hedefi olan Çelik kanlar içerisinde yere düşerken, şüpheli ise olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaştı. Kafasına isabet eden iki kurşun ile ağır yaralanan Cenk Çelik'e ise ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.


Hastanede Yaşam Mücadelesi Veriyor

Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve Sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır bir şekilde yaralanan Cenk Çelik'i hastaneye kaldırırken, polis ekipleri ise şüpheli yakalamak amacıyla çalışma başlattı.