Samsun ve Kayseri’de trafik kazası! Ölü ve yaralılar var

Samsun'un Ladik ilçesinde ve Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Gerçekleşen kazalarda ölü ve yaralılar mevcut

Samsun ve Kayseri’de trafik kazası! Ölü ve yaralılar var

Kayseri’de gerçekleşen kazada edinilen bilgilere göre  Kocasinan Bulvarı'nda seyir halinde bulunan bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle araç orta refüjdeki korkuluklara ve ardında aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan S.N. olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Kaza sırasında yaralanan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi ise Kayseri Devlet Hastanesinde kaldırılarak  tedavi altına alındı.

Samsun’daki kazada 2 kişi öldü,4 kişi yaralandı

Samsun’un Ladik İlçesinde gerçekleşen kazada ise Sanayi mahallesinden Samsun istikametine giden Ö.F.D. idaresindeki bir otomobil, B.K. idaresindeki bir minibüs ile çarpıştı. Gerçekleşen kazada otomobil içerinde bulunan Mevlüd ve Eyüp Kuruca adlı iki kardeş hayatını kaybetti. Kazada otomobil sürücüsü ile minibüste bulunan yolculardan M.Y, H.B. ve G.D. yaralandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi intikal ederken araçların içerisinde sıkışan yaralıların çıkarılması için itfaiye ekipleri ile sağlık görevlileri birlikte çalıştı. Çıkarılan yaralılar tedavilerin yapılması için Ladik Devlet Hastanesine kaldırıldı.Öte yandan hayati tehlikesi bulunan H.B. ve G.D. Samsun'daki hastanelere sevk edildi.