Paten gezintisi acı bitti! Otobüse tutunan patenli genç feci şekilde can verdi

Antalya'da meydana gelen feci kazada belediye otobüsünü arkasına tutunmaya çalışan bir genç otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi.

Paten gezintisi acı bitti! Otobüse tutunan patenli genç feci şekilde can verdi

13 yaşındaki bir gencin hayatını kaybettiği, arkadaşını yaralandığı feci kaza akşam saatlerinde Antalya'da yaşandı. 

Gelen bilgilere Antalya Muratpaşa'da paten ile gezintiye çıkan 3 arkadaş bir süre sonra önlerinde ilerleyen belediye otobüsünün arkasına tutunarak ilermek istedi. Gençler aynı anda otobüsün arkasına tutunmak için hamle yaptıkları esnada ismi henüz öğrenilemeyen 13 yaşındaki genç dengesini kaybederek düştü ve otobüsün altında kalırken, diğer arkadaşı ise yola düşerek yaralandı. 

 Otobüse tutunan patenli genç feci şekilde can verdi

Kazayı gören otobüsü sürücü durumu hemen polis ve 112 sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler talihsi çocuğu otobüsün altında çıkardı. Yapılan incelemede 13 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan inceleme sonrasında cansı beden morga kaldırılırken, kazada yaralanan arkadaşı ise yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak inceleme başlatılırken, otobüsü tutunmaya çalışan 3. kişi ve sürücü ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.