Nihat Hatipoğlu: "Hastalığıma Sevinenler Var"

Son dakika haberi: İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, coronaya yakalanması sonrası bir son dakika açıklamasında bulundu ve hastalığına sevinen kişiler olduğunu söyleyerek bu kişilere tepki gösterdi.

Nihat Hatipoğlu: "Hastalığıma Sevinenler Var"

Nihat Hatipoğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Koronavirüs 'e yakalanan Nihat Hatipoğlu'ndan ilk açıklama geldi. Hatipoğlu yaptığı açıklamada, hastalığa yakalanmasına sevinenleri sert bir dille eleştirdi. Hastalığa yakalanmasına sevinen bir grup olduğunu söyleyen Hatipoğlu,  “Din düşmanlığı sizi bu kadar mı zavallı yaptı?” diyerek tepkisini dile getirdi.

"HASTAYIM DUA İSTEDİM"

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bugün yazdığı Hastayım Duma istedim başlıklı yazısında, corona hastalığına yakalanmasının ardındna sevinç narası atan bir grup olduğunu dile getirerek,  “Ne sandınız. Biz öleceğiz siz yaşayacak mısınız?” diye yazdı.

"DİN DÜŞMENLIĞI SİZİ BU KADAR MI KÖR, ZAVALLI, SEFİH, MÜPTEZEL ETTİ"

“Düşmanının hastalığına, üzüntüsüne sevinmeyi bilmeyen bir kültürümüz vardı” diyerek sözlerini sürdüren Nihat Hatipoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Savaş sahnesinde yaralıları tedavi ettik. Benim rahatsızlığıma sevinenler. Ben Rabbe gitmekten hiç endişe etmedim. Günün birinde icabet edeceğim. Din düşmanlığı, İslam’dan nefret sizi bu kadar mı kör, zavallı, sefih ve müptezel etti. Yazık. Kaldığımız yerden inşallah daha gayretle devam edeceğiz. Rabbin istediği yere kadar”

KORONA AÇIKLAMASI

Hatipoğlu'nun 3 gün önce gelen corona açıklaması şu şekildeydi:

"Sevgili dostlar. Korona tanısı ile tedavi görüyorum. Evimde tedavi oluyorum. Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun. Allah bana ve tedavi gören bütün hastalara şifa versin. Arayan, dua eden bütün dostlara teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun" 

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA