Müge Anlı'da Kan Donduran Olay! Kafatası ve Kemikleri Bulundu...

Kayseri'de 1.5 yıl önce kayıp başvurusunda bulunan, ardından da arazide kaftası ve kemiklerine ulaşılan kadının, eşi tarafından katledildiği öğrenilirken, şahsın karısını öldürdükten sonra Müge Anlı'nın programına çıkarak eşinin bulunmasını istediği öğrenildi. Kayseri'de 1.5 yıl önce kayıp başvurusunda bulunulan kadının eşi tarafından öldürüldüğü öğrenildi. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, 1.5 sene önce 59 yaşındaki Osman

Müge Anlı'da Kan Donduran Olay! Kafatası ve Kemikleri Bulundu...

Müge Anlı'da Kan Donduran Olay! Kafatası ve Kemikleri Bulundu...

Kayseri'de 1.5 yıl önce kayıp başvurusunda bulunan, ardından da arazide kaftası ve kemiklerine ulaşılan kadının, eşi tarafından katledildiği öğrenilirken, şahsın karısını öldürdükten sonra Müge Anlı'nın programına çıkarak eşinin bulunmasını istediği öğrenildi. Kayseri'de 1.5 yıl önce kayıp başvurusunda bulunulan kadının eşi tarafından öldürüldüğü öğrenildi. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, 1.5 sene önce 59 yaşındaki Osman Yalçınkaya'nın psikolojik sorunları bulunan 3 çocuğunun annesi eşi 54 yaşındaki Fatma Birgül Yalçınkaya'nın kaybolduğu yönündeki ihbarı üzerine harekete geçti. Çalışmalar neticesinde Ahi Evran Mahallesi civarındaki bir arazide insan kafatası ve kemikleri bulundu. 

İnsan cesedinin bulunmasından yaklaşık 1 sene sonra ATV'de yayınlanan Müge anlı'nın programına çıkarak eşinin hala bulunmadığını öne süren Osman Yalçınkaya'nın hareketlerinden ve ifadelerinden şüphelenen polis, çalışmalarını bu yönde sürdürdü. Cinayet Büro amirliği tarafından oluşturulan özel ekip, tanık ifadeleri ve teknik takip sonucunda Yalçınkaya'nın alkolik olduğunu ve aile fertleriyle sık sık kavga ettiğini tespit etti. 

DNA incelemelerinin neticesinde kemik ve kafataslarının Fatma Birgül Yalçınkaya'ya ait olduğu, talihsiz kadının önce öldürüldüğü daha sonra da yakıldığı tespit edildi.

Gözaltına alınan şahıs emniyetteki ifadesinde, eşini arazide öldürdüğünü , delilleri yok etmek için cesedi yakarak başında beklediğini belirtirken, cinayeti ramazan ayında işlediğini söyleyen cani adam, daha sonra eve giderek orucunu açtığını söyledi. Emniyetteki işlemlerin ardından Kayseri Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şahıs daha sonra adli makamlara teslim edildi. Savcılık sorgusu tamamlanan şahsın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA