Müge Anlı'daki Süleyman Akbaba Cinayetinin Sırrı Çözüldü! 8 Parçaya Bölünmüştü

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen kayıp Süleyman Akbaba'nın cesedi 8 parça halinde otoyol kenarında bulunmuştu.

Müge Anlı'daki Süleyman Akbaba Cinayetinin Sırrı Çözüldü! 8 Parçaya Bölünmüştü

Farklı kadınlarla da ilişkisi bulunduğu öğrenilen Süleyman Akbaba'nın katilinin komşusu olduğu tespit edildi.  

Alpaslan A., ilk ifadesinde cinayet günü eşi ile Süleyman Akbaba'yı kendi evinde yakaladığını, inşaatlarda çalıştığı için zaman zaman günlerce evden uzak durduğunu, o gün bir işi için kısa süreli evden çıktığını geri döndüğünde komşusunun evde olduğunu gördüğünü bunun üzerine eşini alt komşuya gönderdiğini ve şahısla tartışma yaşadığını, tartışma sırasında kendini kaybettiğini belirten Alparslan A., "Aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybettim. Onu bıçaklayarak öldürdüm. Cesedi banyoya taşıyarak bıçakla parçalara ayırdım. Parçaları ayrı ayrı poşetlere koydum. Sonra poşetleri de büyük bir başka poşete yerleştirdim.Ceset parçalarını otomobilin bagajına yerleştirerek karayolu üzerinde tenha gördüğüm bir yerde indirerek araçtan attım. Daha sonra oradan ayrıldım." dedi.

Kısa süre önce ortadan kaybolan Süleyman Akbaba'nın garsonluk yaptığı, farklı kadınlarla da ilişkisi olduğu iş arkadaşları tarafından programda açıklanmıştı. Süleyman Akbaba'nın eşi ise eşiyle çocuk yapmaya çalıştıklarını , tüp bebek tedavisine başladıklarını söylemişti.