Mübarek Üç Aylar Başlıyor: İşte En Güzel Üç Aylar Mesajları Resimleri ve Regaib Kandili Ramazan Ayı Başlama Tarihi

Mübarek Üç Aylar Başlıyor. Recep ayı 13 Şubat 2021 günü başlıyor. Peki Ramazan ayı ne zaman başlayacak? İlk oruç ne zaman tutulacak? İşte üç aylar takvimi ve en güzel üç aylar başlangıcı mesajları.

Mübarek Üç Aylar Başlıyor: İşte En Güzel Üç Aylar Mesajları Resimleri ve Regaib Kandili Ramazan Ayı Başlama Tarihi

Mübarek Üç aylar başlıyor. İşte en güzel mesajlar.

İslam Alemi tarafından kutsal olarak görülen üç aylar başlıyor. 2021 yılı üç ayların başlamasına saatler kala vatandaşlar, Üç ayların ilk ayı olan Recep ayının ne zaman başlayacağını, Mübarek Ramazan orucunun hangi tarihte başlayacağını araştırmaya başladı.Biz de kamu bulteni olarak bu yazımızda detaylara yer verdik.

2021 YILI ÜÇ AYLAR

Üç ayların başlamasına kısa süre kala vatandaşlar, sevdiklerine ve yakınlarına göndermek üzere en güzel mesajları araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda sevdiklerinizin, yakınlarınızın mübarek üç ayını kutlayabileceğiniz en güzel mesajlara yer verdik.

Gül sevginin tacıdır. Her bahar ise bir gül taçlanır. O Gül Efendimiz'i hatırlatır. Onu hatırlayana, salatı selam getirene gül koklatır. Gül kolulu, sevgi ve rahmet dolu üç aylar geçirmeniz dileğiyle.

İslamın nuru yüzünüze dolsun. Öteki tarafta komşunuz Hz. Muhammed olsun. Tüm günleriniz mutlu, huzurlu olsun. Üç aylarınız mübarek olsun.

Mübarek üç ayların feyzi, rahmet ve bereketi sizin ve ailenizin üzerine olsun. Rahmeti ile geçimişinize, huzuru ile ailenize, nuru ile ahiretinize sıcaklık katsın. Mübarek üç aylarınız kutlu olsun.

Rahmet rüzgarlarının kalpleri okşadığı, her anın asra bedel olduğu mübarek üç aylarda ettiğiniz duaların kabul ve makbul olması dileğiyle.

Bin damla serpilsin kalbinize, bin tatlı mutluluk dolsun her anına, bin bir hayalin gerçekleri sizleri bulsun, her türlü duaların Allah katında kabul olsun.