Milyonerdeki Omurilik Sorusuna Yanlış Cevap Veren Doktordan İlk Açıklama

Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır? sorusuna yanlış cevap veren Doktor ilk kez konuştu.

Milyonerdeki Omurilik Sorusuna Yanlış Cevap Veren Doktordan İlk Açıklama

Kim Milyoner Olmak İster'de soruya yanlış cevap veren doktor ilk kez konuştu.

Kim Milyoner Olmak İster adlı programda geçtiğimiz gün çok konuşulan bir olay meydana geldi. Beyindeki bir bölüm ile ilgili gelen soruda yarışmacı jokerini kullandı ve doktor olan Ali isimli kişiyi arama kararı aldı. 

Aramada Doktor olduğu belirtiilen isim Omurilik Sarımsağı cevabını verdi ve cevap yanlıştı.

Sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise "Ali Bey doktordu değil mi Mehtap Hanım, hangi bölüm?" diyerek soru sordu ve daha sonra "Acaba Ali Bey'in kafası mı karıştı diye düşünüyorum. Ben Ali Bey'i birazcık kurtarmaya çalıştım da kurtaramadım galiba. Ali Bey'in bu sorunun cevabını bildiğinden eminim, emin olmak istiyorum. Heyecandan karıştırdığını düşünüyorum, düşünmek istiyorum" dedi.

İLK KEZ KONUŞTU

Programdan sonra o isim sosyal medyada çok konuuldu. Telefonda yaşadığı ses sorunu yüzünden söylediği şıkkın cevap gibi algılandığını söyleyen doktor konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ses sorunu programa yansımadı. Ancak benim için iyi tarafından bakarsak yıllardır görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm. Son olarak yarışmayı izleyen ses ve süreden dolayı yanlışlık olduğunu söyleyen arkadaşlara da teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.