Manisa'da Feci Kaza! 4 Ölü 2 Yaralı

Manisa Kula'da akşam saatlerinde seyir halinde olan iki araç kafa kafaya çarpıştı, kazada 4 kişi can verirken, 2 kişi yaralandı. Araçlardan birisinin sürücüsünün ehliyetsiz ve alkollü olduğu öğrenildi.

Manisa'da Feci Kaza! 4 Ölü 2 Yaralı

Manisa'da feci kaza

4 kişinin can verdiği, 2 kişinin yaralandığı kaza Manisa Kula sınırları içerisinde yaşandı. 

Gelen bilgilere göre İzmir Uşak arasında ki karayolunda seyir halinde 16 yaşındaki H.Y isimli gencin idaresinde ki özel otomobil, kavşağa girdiği esnada 31 yaşındaki İbrahim Öztürk'ün sürücüsü olduğu özel araç ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle birlikte iki otomobilde karayoluda savruldu parçalandı. 

4 Ölü 2 Yaralı

Kazayı gören diğer sürücüler yardıma koşarken, durumu hemen polis ve 112 sağlık personeline bildirdi. Ekipler kısa süre içinde kaza mahaline geldi ve yapılan incelemelede araçların içerisinde bulunan 4 kişinin olay yerinde can verdiğini, iki aracın sürücünün ise ağır yaralandığını belirledi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden İzzet İyli(51), Mehmet Yılmaz(58), Emir Öztürk(41) ve Burakcan Öztürk(22)'ün cansız bedenleri morga kaldırıldı.

Sürücüsü ehliyetsiz ve alkollü çıktı

Yapılan inceleme sonrasında H.Y 'nin ehliyetinin olmadığı ve 24 promil alkollü olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.