Malatya'da Silahlı Kavga! Bilanço : 2 Ölü 6 Yaralı

Malatya'da iki grup arasında alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan kavga silahlar ateşlendi. Kurşunların hedefi olan 2 kişi olay yerinde can verirken, 6 kişi de yaralandı.

Malatya'da Silahlı Kavga! Bilanço : 2 Ölü 6 Yaralı

Malatya'da silahlı kavga 

2 kişinin can verdiği, 6 kişinin yaralandığı silahlı kavga Malatya'da yaşandı. Gelen bilgilere göre saat:15.30 sularında Malatya Battalgazi'de faaliyette olan bir işletme ortakları ile bir grup arasında alacak verecek meselesi sebebiyle tartışma çıktı. Taraflar arasında çıkan kavga kısa süre içimde arbedeye dönüştü ve silahlar ateşlendi. 

2 ölü 6 yaralı

Kavgayı gören çevdeki esnaf olayı hemen polis ve 112 sağlık personeline ihbar etti. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemede kurşunlarında hedefi olan R.E. ve H.U isimli kişilerin olay yerinde hayatını kaybettiğini, kavgaya karışan 6 kişinin ise yaralandığını tespit etti.  Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahele sonrasında hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden iki kişinin cansız bedenleri ise yapılan savcılık incelemesi sonrasında morga kaldırıldı.

Öte yandan  İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile Cumhuriyet Başsavcısı kavganın yaşandığı yere gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili olarak soruşturma sürerken, şu ana kadar 4 kişi göz altına alındı.