Magnum Maserati Çekilişi, Açıklanma Tarihi Ne Zaman?

Dondurmam markası olan Magnum, her sene olduğu gibi 2022’de de Maserati marka arabayı çekiliş ile kullanıcılara hediye etmeye devam ediyor. Meraklıları ise heyecanla Magnum çekilişinin ne zaman olduğunu ve bu çekiliş sonucunun açıklanma tarihini ne zaman olduğunu merak ediyor. Magnum Maserati çekilişi ne zaman? Sorusu gündemdeki yerini koruyor.

Magnum Maserati Çekilişi, Açıklanma Tarihi Ne Zaman?

Magnum Çekilişi Ne Zaman?


Magnumun Maserati çekilişi katılımcılar tarafından merakla bekleniyor. Noter ile açıklanacak Magnum çekilişi magnum.com.tr sitesine gönderen tüketiciler çekilişin tarihini merak etmeye başladı. Magnum çekiliş sonucu ise 12 Ekim 2022 tarihinde paylaşılacak.


Çekiliş, 12 Ekim 2022 tarihinde saat 11.00’de U2 tanıtım ve promosyon hizmetleri ticaret Limited şirketi Sütlüce mahallesi bayrak sokak, numara 4, A Beyoğlu İstanbul adresinde noter huzurunda ve dileyen herkesin katılımı ile açık bir şekilde gerçekleştirilecek.


Magnum Maserati Çekilişi Yasal Mı?

Magnum Maserati Çekilişi Milli piyango idaresinin 18 Ekim 2021 tarihli düzenlenen yasal bir kampanyadır. Bu kampanya 1 Nisan 2022 tarihi ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Bu kampanya ile alakalı her şey noter huzurunda gerçekleşeceği için bu kampanyaya katılım sağlamak ve çekilişte kazanılması durumunda Maserati arabaya sahip olmak tamamen yasadır.