Köy Korucuları Arasında ki Arazi Husumeti Kanlı Bitti! 2 Ölü 3 Ağır Yaralı

Gelen son dakika haberine göre, Siirt Pervari'de bulunan bir köyde yaşayan ve korucu olarak görev yapan kişiler arasında çıkan arazi husumeti kanlı bitti. İlk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişide ağır yaralandı.

Köy Korucuları Arasında ki Arazi Husumeti Kanlı Bitti! 2 Ölü 3 Ağır Yaralı

Köy Korucuları Arasında ki Arazi Husumeti Kanlı Bitti

Gelen son dakika haberine göre Siirt Pervari ilçesine bağlı bir köyde yaşayan ve köy korucusu olarak görev yapan kişiler arasında arazi sebebiyle anlaşmazlık çıktı. Taraflar arasında anlaşmazlık büyüyünce, ismi henüz öğrenilemeyen zanlı uzun namnululu silahıyla diğer kişilere kurşun yağdırdı ve kayıplara karıştı. 

 2 ölü 3 ağır yaralı

Silah seslerini duyan çevrekide vatandaşlar durumu hemen jandarma ve 112 sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içinde olayın yaşandığı yere gelen ekipler bölgeyi abluka altına alırken, yaralanan 5 korucu yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede ki tüm çabalara rağmen isimleri H.B ve A.A olan iki kişi hayatını kaybetti. Diğer 3 yaralının ise durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Öte yandan olayın yaşandığı yere gelen jandarma olayların daha fazla büyümemesi için köyde ve hastanede geniş güvenlik önlemleri alırken, 2 kişiyi öldüren ve 3 kişiyi ağır yaralanayan zanlıyı yakalamak için çalışmalara başladı.