Kim Milyoner Olmak İster Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte Başvuru Formu, Telefon Güncelleme ve WhatsApp Başvuru Numarası

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına nasıl başvuru yapılır? Başvuru formu nasıl doldurulur? Telefon numarası ve iletişim bilgileri güncelleme işlemi nasıl yapılır? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Whatsapp üzerinden nasıl başvuru yapılır? Cevaplar yazımızda.

Kim Milyoner Olmak İster Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte Başvuru Formu, Telefon Güncelleme ve WhatsApp Başvuru Numarası

Kim Milyoner Olmak İster başvuru şekli.

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster 'in yeni bölümü ekranlara geliyor. Yeni bölümün ekranlara gelmesi ile birlikte vatandaşların en çok araştırdığı konuların başında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına nasıl başvuru yapılacağı konusu oldu. Peki Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya nasıl başvuru yapılır?

HER HAFTA YÜZ BİNLERCE TL ÖDÜL

Kim 500 Milyar İster adı ile ekranlara gelen ve Kenan Işık 'ın sunumu ile marka haline gelen Kim Milyoner Olmak İster, yeni paraya geçilmesinin ardından adını değiştirdi. Selçuk Yöntem ve son olarak Murat Yıldırım 'ın sunumu ile yayımlanan yarışmayı Kenan  İmirzalioğlu sunuyor. Yarışmada her hafta binlerce TL 'lik para ödülü dağıtılıyor.

YARIŞMA KURALLARI

BAŞVURU ŞEKLİ

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya başvuru yapacakların https://www.atv.com.tr/milyoner/form adresinden başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Başvuru formunu doldurduktan sonra sizinle iletişime geçilmesini bekleyeceksiniz.

TELEFONDAN BAŞVURU - WHATSAPP BAŞVURUSU

Yarışmaya WhatsApp aracılığıyla başvuru yapmak isteyenlerin kendilerini tanıtan kısa bir video çekmesi gerekmektedir.  Başvuru videosunun video.tc isimli adrese yüklemeli ve video 0553 043 43 43 numarasına gönderilmelidir. 

TELEFON NUMARASI VE BAŞVURU GÜNCELLEME

Başvurunuzu güncellemek istiyorsanız https://www.atv.com.tr/milyoner/form adresinden  başvuru bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.