Kedi, Köpek ve İnsan Yediğini İtiraf Etti!

Rusya'da cinayet suçlamasıyla sorguya alınan cani, kedi, köpek ve insanları katlederek onların etini yediğini itiraf etti.  Rusya'nın Arkhangelsk kentinde 2016-2017 arasında kayıp 3 kişinin bulunmasına yönelik derinleştirilen soruşturma kapsamında gözlatına alınan ve sorgulanan şahıs ilk sorgusunda 3 kişiyi bıçakla öldürdüğünü daha sonra cesetlerini gömdüğünü itiraf etti. Öldürülen kişilerin cesetlerini nereye gömdüğünü de anlatan zani adamın gösterdiği yerde çuval içinde cesetler bulundu. Analizl

Kedi, Köpek ve İnsan Yediğini İtiraf Etti!

Rusya'da akıllara durgunluk veren olay!  kayıp olaylarını araştıran polis ekipleri 3 kişinin bulunmasına yönelik araştırmasını genişlettikten 40'lı yaşlarında ismi açıklanmayan bir şahsa ulaşmayı başardı. Polis ekiplerince gözaltına alınan şahıs, polis merkezindeki ilk sorgulamasında 3 kişiyi de bıçakla öldürdüğünü, kendisinden talep edilirse cesetleri gömdüğü yeri de gösterebileceğini söyledi. Savcılık talimatıyla zanlının da eşliğinde bölgeye giden polis ekipleri, şahsın gösterdiği alanda kazı çalışması yaptı.

Kazı çalışması esnasında çuvallar içerisinde kemik kalıntıları bulundu. Kemik kalıntılarının analiz edildiği, bu kemiklerin köpek, kedi ve insan kemikleri olduğu, yine analiz neticesinde aranan kişilerin DNA sonuçları neticesinde çuvallarda bulunan kemiklerle örtüştüğü öğrenildi.

Zanlı, kedi ve köpek etinin yanı sıra insan eti de yediğini, 3 kişiyi bıçakla öldürdüğünü daha sonra vücutlarından bazı kısımları yediğini itiraf etti. Mahkemeye çıkarılan şahsın cezaevine gönderildiği bildirilirken, korkunç cinayetlere karışan başka kişi ya da kişilerin olup olmadığının araştırılması için soruştrumanın sürdüğü bildirildi.

İLGİNÇ HABERLER, İŞ HABERLERİ, GÜNDEMDEKİ SON DAKKİKA GELİŞMELERİ VE DAHA FAZLASI İÇİN TIKLA VE İNDİR.